Konya’da 15 tona yakın sahte deterjan ve şampuan ele geçirildi

Konya polisinin iki ayrı iş yerinde düzenlediği operasyonlarda 14 ton 733 kilo sahte deterjan ele geçirildi. Farklı markalara ait ambalajlara doldurulmuş ve piyasaya sürülmek üzere tonlarca sahte deterjanlarla ilgili 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Konya’da 15 tona yakın sahte deterjan ve şampuan ele geçirildi

Konya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri Karatay ilçesi Emirgazi Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde sahte deterjan üretilerek piyasaya sürülmek üzere olduğu bilgisine ulaştı.

Polis ekipleri iş yerine gerçekleştirdiği operasyonda 1 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. İş yerinde yapılan aramalarda çeşitli markalara ait 7 bin 58 kilogram sahte üretim toz deterjan, yine çeşitli markalara ait 826 litre sıvı deterjan, şampuan ve bunların üretiminde ve paketlenmesinde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

konyada-15-tona-yakin-sahte-deterjan-ve-sampuan-ele-gecirildi.jpeg

DEPOYA GİZLENEN SAHTE DETERJANLAR PİYASAYA SÜRÜLMEDEN YAKALANDI

Meram ilçesi Çomaklı Mahallesi Yeni Meram Sanayi’de bulunan bir depoya düzenlenen ikinci operasyonda da satışa hazır halde 809 parça halinde 7 bin 675 kilogram toz deterjan ele geçirildi. Konuyla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

konyada-15-tona-yakin-sahte-deterjan-ve-sampuan-ele-gecirildi-001.jpeg

Polis ekipleri Karatay ve Meram ilçelerinde yaptığı operasyonlarda toplam 14 ton 733 kilogram sahte üretim toz deterjan, 826 litre sıvı deterjan ve şampuan ele geçirdi. İki operasyonda yakalanarak gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

konyada-15-tona-yakin-sahte-deterjan-ve-sampuan-ele-gecirildi-002.jpeg

konyada-15-tona-yakin-sahte-deterjan-ve-sampuan-ele-gecirildi-003.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.