Konya’da 15 yaşındaki gencin öldürüldüğü olayın sebebi belli oldu

Konya’da 15 yaşındaki Süleyman Armıtdalı’nın bayram günü cinayete kurban gittiği olayın sebebi belli oldu. Gözaltına alınan katil zanlısı üvey baba ise tutuklandı.

Konya’da 15 yaşındaki gencin öldürüldüğü olayın sebebi belli oldu

İddiaya göre; 15 yaşındaki Süleyman Armıtdalı, Kurban Bayramı’nın 3. Günü, merkez Meram İlçesinde karnından ve kasığından bıçaklanmış halde bulundu.

İhbarla gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılan Armıtdalı, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, yürüttüğü soruşturma kapsamında B.Ç. (15) ve üvey babası Sebahattin İnce'yi (48) gözaltına aldı.

CİNAYETİN SEBEBİ; GÖZLÜK!

B.Ç. ifadesinde, Süleyman Armıtdalı'nın gözlüğünü aldığını bu nedenle aralarında yumruklaşma yaşandığını söyledi. Bunun üzerine üvey babasını çağırdığını anlatan B.Ç, çıkan ikinci tartışmada Sebahattin İnce'nin, Süleyman Armıtdalı'nı bıçakladığını söyledi.

konyada-15-yasindaki-gencin-olduruldugu-olayin-sebebi-belli-oldu.jpg

TUTUKLANDI

Katil zanlısı Sebahattin İnce, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. İnce, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyada-15-yasindaki-gencin-olduruldugu-olayin-sebebi-belli-oldu-001.jpg

OLAY ANI KAMERADA

Bu arada olay anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde tarafların önce konuştukları daha sonra Sebahattin İnce'nin arkasını dönüp yürüyen Süleyman Armıtdalı'ya saldırdığı, yaralı gencin B.Ç. ve üvey babasını bir süre kovaladığı anlar yer alıyor.

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.