Konya’da 6 kişinin öldüğü yoldaki “özgüvenli” paylaşıma ceza

Konya’da bir sürücü, geçtiğimiz ay 6 kişinin hayatını kaybettiği yolda dehşet saçmış, görüntüleri de “özgüven” notuyla sosyal medyada paylaşmıştı. Haber Dairesi’nde yayınlanan görüntüler sonrası polis sürücüyü buldu.

Konya’da 6 kişinin öldüğü yoldaki “özgüvenli” paylaşıma ceza

Yaklaşık bir ay önce 6 kişinin hayatını kaybettiği Konya’nın Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesinde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntü tepki çekti.

SAATTE 153 KİLOMETRE HIZA ÇIKTI

Bir sürücü Yeni İstanbul Yolunda kullandığı aracın gaz pedalına basmaya başladı. Hızı giderek artan sürücü, zaman zaman önünde seyreden araçların arasından makas atarak geçti. Otomobilin saatteki hızı 153 kilometreye kadar çıktı. Büyük tehlike atlatan diğer sürücüler yaşananlara tepki gösterdi.

“PEDALI KORKUSUZCA KULLANMAK ÖZGÜVEN”

Sürücü, o tehlikeli anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına da aldı, “pedalı korkusuzca kullanmak özgüven” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

HABER DAİRESİ GÜNDEME GETİRMİŞTİ

İlk kez Haber Dairesi’nde yayınlanan görüntüler sonrası Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri harekete geçti.

Kazım E. isimli sürücü tespit edildi, “Hız sınırlarını aşmak ve tehlikeli şerit değiştirmek” maddelerinden 5 bin 15 TL ceza yazıldı.

AYNI YOLDA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI 6 YAYA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Aynı yolda 11 Kasım 2023 tarihinde yaşanan trafik kazasında Sefa Selvi (19) idaresindeki 42 DU 949 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarpmış, feci kazada aynı aileden Fadime Aslan (52), kızı Sultan Aslan (33), torunları Fadime Aslan (7), Elif Aslan (14) ve Fadime Azra Atalay (9) olay yerinde, Emine Atalay da 3 gün sonra hastanede hayatını kaybetmişti.

Sürücü Sefa Selvi, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum