Konya’da 6 yıldır kayıp olan Yasin aranıyor! Ali Ateş: Ümmü kanlar içindeydi

Konya’da 6 yaşındayken kaybolan ve 6 yıldır bulunamayan Yasin aranıyor. Anne Ümmü ve baba Yavuz Şahin’in katıldığı Didem Arslan Yılmaz’ın canlı yayınında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Komşu Ali Ateş, Ümmü’nün Yavuz’dan sürekli dayak yediğini söyledi.

Konya’da 6 yıldır kayıp olan Yasin aranıyor! Ali Ateş: Ümmü kanlar içindeydi

Konya’da kayıp Yasin bulundu mu?, Yasin öldürüldü mü?, Yasin’i kim öldürdü?, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme’nin son bölümünde neler konuşuldu?, Yasin nasıl kayboldu?, Küçük Yasin’e ne oldu?, Yasin Şahin nerede kayboldu?

Tüm bu sorular yeniden gündemde ve cevapları merakla bekleniyor.

EVLERİNİN ÖNÜNDE OYNARKEN KAYBOLDU

Konya’nın Akören ilçesine bağlı Belkuyu Mahallesinde yaşayan Ümmü  ve Yavuz Şahin çiftinin 5 çocuğundan biri olan Yasin Şahin, 4 Nisan 2016'da Belkuyu Anaokulu'ndan döndükten sonra evlerinin önünde oynarken kayboldu.

Yasin'in bulunması için aynı gün jandarma ve AFAD ekipleri ile köylüler tarafından arama çalışması başlatıldı.

Evin çevresi, su kuyuları, foseptikler, sarnıçlar, mağaralar kontrol edildi.

İçişleri Bakanlığı'nca kayıp çocukların bulunması için Ankara'dan görevlendirilen, polis ve askerlerden oluşan özel ekibin çalışmaları da sonuç vermedi.

2021/04/04/yasin-sahin.jpeg

ALİ ATEŞ: ÜMMÜ KANLAR İÇİNDEYDİ

Show Tv ekranlarındaki Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında uzun süredir kayıp Yasin Şahin olayı ele alınıyor. Canlı yayına katılan Şahin çiftinin komşuları Ali Ateş, dikkat çeken iddialar ortaya attı. Ümmü Şahin’in eşi Yavuz tarafından sürekli dövüldüğünü ileri süren Ateş, “Ümmü’nün bir gün kanlar içinde bir eve geldiğini gördüm. Yasin’in başına gelenlerle ilgili kimseyi suçlayamam. Ne gözümle gördüm ne duydum. Ben Yavuz yapmıştır ya da Ümmü yapmıştır demiyorum. Bu tür konular nereden çıkar aile içinden. Aile içinde sürekli bir tartışma var. Bu fırsat bilinmiş olabilir.” dedi.

konyada-6-yildir-kayip-olan-yasin-araniyor-ali-ates-ummu-kanlar-icindeydi.png

Olay günü Yavuz Şahin’in saat 2 ila 5 arasındaki bölümünün kayıp olduğunun belirtildiği programda, Yavuz’un telefonuna ait HTS kayıtlarının çıkartılması gerektiği belirtildi.   

konyada-6-yildir-kayip-olan-yasin-araniyor-ali-ates-ummu-kanlar-icindeydi.jpeg

“YASİN'İ ANNESİ ÖLDÜRDÜ” İDDİASI

Show Tv ekranlarındaki Didem Arslan Yılmaz’ın programında, daha önce de programa bağlanan bir izleyici çarpıcı iddialar ortaya atmış, 2018 yılının Temmuz ayında Ümmü Şahin'in kadın sığınma evine geldiğini anlatan izleyici, “Ümmü bana, ‘Yasin görmemesi gereken şeyleri gördü. Benim arkamdan gelmiş. Biz de onu öldürdük.’ dedi. O köydeki kuyular araştırılsın. O kuyulardan birinde o çocuğun cesedi çıkacak. Bana öldürdük dedi.” diye konuşmuştu.

 “YAVUZ'A ACI YAŞATACAĞIM”

Ümmü Şahin'in Yasin'in kaybolmasından 1 ay önce eşinin amcasının kızı Hanife Şahin'e, “Ben Yavuz'a öyle bir acı yaşatacağım ki, kıyamette bile içerisinden çıkamayacak” dediği öne sürülmüştü.

Ümmü Şahin ise, “Bir anlık öfkemle söyledim. Ben çocuğum için halen daha ağlıyorum.” demişti.

Öte yandan yeni bilgiler ışığında Jandarma ekiplerinin Konya’nın Akören ilçesine bağlı Belkuyu Mahallesinde kaybolan 6 yaşındaki Yasin Şahin dosyayla ilgili araştırmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

yasin-sahin-kayip-belkuyu-akoren.jpeg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.