Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olayın zanlısı hakkında son dakika gelişmesi

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olaya ilişkin aranan katil zanlısı Mehmet A, ekiplerin çalışmaları sonucu saklandığı arazide yakalandı. Konya Valiliği ve Cumhuriyet Başsavcılığı da açıklama yaptı.

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olayın zanlısı hakkında son dakika gelişmesi

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olaya ilişkin flaş bir gelişme yaşandı.

Olayı gerçekleştirdiği güvenlik kameralarınca belirlenen Mehmet A'nın yakalanmasına yönelik çalışmalarda sonuca ulaşıldı. 

Kiralık aracı terk ettiği Bozkır ilçesinde aranan Mehmet A, ekiplerce, Bozkır ilçesine bağlı Üçpınar Mahallesindeki mezarlıkta yakalanarak gözaltına alındı.  

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPTI

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, yaptığı açıklamada, "Konya ili Meram ilçesinde 30.07.2021 tarihinde aynı aileden 7 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olay ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında olayın faili olduğu değerlendirilen şüpheli, Bozkır ilçesi kırsalında yakalanmıştır." ifadelerini kullandı. 

mehmet-altun-yakalandi-001.jpg

VALİLİK AÇIKLAMASI

Konya Valiliğinden yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi: 

"Konya Meram ilçemizde 30.07.2021 tarihinde 7 vatandaşımızı vahşice katleden fail Mehmet Altun; İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Bölge Özel Harekat birimlerimizin koordineli ve etkin çalışmaları neticesinde saklandığı yerde sağ olarak yakalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Salı günü adliyeye sevk edilen ve savcılıkta ifadeleri alınan 14 şüpheliden 10'u, nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanmış, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı.

İşte Mehmet A'nın yakalanma anına dair kareler:

mehmet-altun-yakalandi-002.jpg

mehmet-altun-yakalandi-003.jpg

mehmet-altun-yakalandi-004.jpg

mehmet-altun-yakalandi.jpg

 

Bu bir son dakika haberidir. Bilgiler zaman içinde güncellenmektedir. Gelişmeler için lütfen sayfayı yenileyiniz.

Son dakika gelişmelerine anında ulaşmak için Haber Dairesi uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOSAndroid) indirip bildirimleri açabilirsiniz. 

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum