Konya’da aşçı kadının fabrika müdürü tarafından öldüresiye dövüldüğü iddiası

Konya’da bir fabrikada aşçı olarak çalışan Fatma P. (51) iddiaya göre, telefonla oynadığı gerekçesiyle fabrika müdürü Ö.Ş. tarafından öldüresiye dövüldü. Yerde sürüklenen kadının vücudunda morluklar oluştu. Yaralı kadın polise giderek şikayetçi oldu.

Konya’da aşçı kadının fabrika müdürü tarafından öldüresiye dövüldüğü iddiası

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki bir fabrikada 1,5 ay önce aşçı olarak fabrikada işe başlayan Fatma P., iddiaya göre; yemekhanede telefonuna baktığı gerekçesiyle fabrika müdürü Ö.Ş. tarafından öldüresiye dövüldü.

Sabah’ta yer alan haberde göre; Fatma P'nin imdat sesleri üzerine yemekhaneye gelen Ö.Ş'nin kardeşi O.Ş'nin araya girmesi üzerine dayaktan kurtulan Fatma P. emniyete giderek suç duyurusunda bulundu.

“BENİ ÖLDÜRECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM”

Fatma P. yaşadıklarını anlattı. Kadın, “İş yerinde müdür olarak görev yapan Ö.Ş. girdiğim ilk günden beri bana psikolojik baskı yapıyordu. Ancak ben işimdir dedim boyun eğdim ve sesimi çıkarmadım. Olay günü öğle saatlerinde yemekhaneye gelerek elini masaya vurdu. ‘Ben sana kimse ile muhatap olma, telefon ile oynama demedim mi?’ dedi. Bende o sırada telefonumda yemek listesi yapıyordum. Bana ‘Aşağıdakiler yetmiyor birde seninle mi uğraşacağım?’ diyerek küfür etti. Orada bulunan kaynar su tenceresini üzerime atmak için yeltendi. Tabakları yere savurdu. Patronun yanına gittim ama orada yoktu. Geri gelip işçilerin yemeğini vermeye başladım. İşçiler gittikten sonra ben bulaşıkları yıkamaya başladım. Arkamdan gelerek saçımdan tutup sırtıma ve kafama vurdu. Cam bardaklarla kafama vuruyordu. Beni mutfakta yerde sürükledi. İmdat diye bağırınca kardeşi geldi. Beni öldüreceğini düşündüm” dedi.

konyada-asci-kadinin-fabrika-muduru-tarafindan-olduresiye-dovuldugu-iddiasi.jpg

konyada-asci-kadinin-fabrika-muduru-tarafindan-olduresiye-dovuldugu-iddiasi-001.jpg

Kaynak:SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.