Konya’da azmin adı Ayşenur! Hayali akademisyen olmak

Konya'da yaşayan cam kemik hastası 29 yaşındaki Ayşenur Şen, Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü'nü birincilikle bitirip büyük bir başarıya imza attı. TÜBİTAK destekli proje de yürüten Ayşenur'un bir hayali daha var...

Konya’da azmin adı Ayşenur! Hayali akademisyen olmak

Doğuştan cam kemik hastası olan Ayşenur Şen, liseyi bitirdikten sonra 7 yıl kadar eğitimine ara verdi. Ailesinin desteğiyle üniversite sınavlarına hazırlanıp 2020'de Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü'nü kazanan Ayşenur, azminin ve çok çalışmanın karşılığını mezun olurken aldı. Şen, fakülte ikincisi ve bölüm birincisi olarak yükseköğrenimi tamamladı.

“AKADEMİSYENLİK HAYALİM VAR”

Bölüme girerken hedefinin birinci olmak olduğunu anlatan Ayşenur Şen, "Çalıştım ve oldu. Bu başarıyı bekliyordum. Herkes beni alkışladı. Hocalarım duygulandı. Kafama koyduğum her şeyi yaptım. Çok zorluklar çektim, ameliyatlar oldum ama pes etmedim. Şimdi de yüksek lisans ve doktora yapmak istiyorum. Akademisyenlik hayalim var" dedi.

konyada-azmin-adi-aysenur-hayali-akademisyen-olmak.jpg

TÜBİTAK destekli bir proje yürüttüğünü de belirten Ayşenur Şen, "Engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimi ve sağlık hizmetlerinden memnuniyet durumlarının belirlenmesiyle ilgili bir çalışma. Veri toplama süreci devam ediyor" diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.