Konya’da belediyeden satılık Passat

Konya Çumra Belediyesi, ikinci el bir otomobili satışa çıkardı. Fiyatı 180 bin liradan başlayan 2006 model Volswagen Passat araç açık arttırma usulüyle satılacak. Peki, satış başvurusu nasıl yapılacak, şartlar neler? İşte ayrıntılar.

Konya’da belediyeden satılık Passat

Konya Çumra Belediyesi 2006 model Volswagen Passat aracı satışa sundu. Açık arttırma usulü yapılacak satışta aracın fiyatı 180 bin liradan başlıyor. 

ÇUMRA BELEDİYESİ ARAÇ İHALESİNDE BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapıp ihaleye girecek vatandaşların, 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 12:00'ye kadar gereken evrakları Çumra Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü'ne vermeleri gerekiyor.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

Nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçebilecek bir belgenin fotokopisi, Kanuni ikamet belgesi veya Türkiye de tebligat için adres beyanı,
Tüzel kişilerden imza sirküleri, vekil ise noter tasdikli vekaletname ve imza sirküsü, ihaleye katılabilmek için yetki belgesi, tebligat için adres beyanı ve irtibat telefonu, teklif vermeye yetkili olduğunu gösterir imza beyannamesi, Şartname Bedelini ve Geçici Teminatı TR52 0001 2009 5170 0010 2600 59 Çumra Halk Bankası hesabına yatırılıp alınan dekont veya 2886 sayılı D.İ.Kanunun 26. maddesinde belirtilen teminat yerine geçen belge.

ÇUMRA BELEDİYESİ ARAÇ İHALESİ NE ZAMAN NERDE YAPILACAK?

İhale, 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 14:00'da Çumra Belediyesi Toplantı Salonunda İhale Komisyonu (Belediye Encümeni) huzurunda açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek.

ÖDEMELER NASIL YAPILACAK?

Aracın bedeli peşin olarak ödenecek. Bedeller ödendikten sonra aracın devri Noterden yapılacak. Vergi, resim, harç, noter ve tescil masrafı, vb her türlü masraf alıcıya ait olacak.

ekran-alintisi.jpg

İhale öncesi aracı görmek isteyen vatandaşlar, Fen İşleri Müdürlüğü araç parkında görerek gerekli tetkikleri yaptırabilecekler.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.