Konya’da bir baba, kızını vurdurtmuştu! Tetikçi kadınla ilgili yeni gelişme

Konya’da 14 yaşındakı kız çocuğu, babası tarafından tabancayla vurdurtulmuş, kadın tetikçi kaçarken polise de ateş açmıştı. Zanlı Ayşenur B’nin adli kontrol kararıyla serbest bırakılmasına Cumhuriyet Savcılığı tarafından itiraz edildi.

Konya’da bir baba, kızını vurdurtmuştu! Tetikçi kadınla ilgili yeni gelişme

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Ferhuniye Mahallesindeki bir tostçuda meydana gelen olayda, annesi ile birlikte oturan 14 yaşındaki M.E, cerrahi maskeli ve kahverengi çarşaflı bir kadın tarafından bacağından vurulmuştu.

Silahlı saldırgan olay yerinden kaçarken kendisini yakalamaya çalışan trafik polislerine de silahla ateş açmış, bu sırada camiye giden 72 yaşındaki Mustafa Özgenoğlu da bacağından vurulmuştu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, aynı gün, şüpheli Ayşenur B. ile onu azmettirdiği belirlenen Ali Erensoy ve ona yardım eden Hüseyin Çekiç'i düzenlediği operasyonla yakaladı. Şüphelilerden Erensoy ve Çekiç tutuklandı, tetiği çeken Ayşenur B. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

2021/11/08/konyada-2-kisi-vurulup-polise-de-ates-acilmisti-azmettirici-yarali-kizin-en-yakini-cikti-001.jpeg

SAVCILIK İTİRAZ ETTİ

Ayşenur B’nin Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiği, ancak nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi. Sabah’ın haberine göre; Cumhuriyet Savcısı bir üst mahkemeye itirazda bulundu ve tetikçi Ayşenur B'nin de tutuklanmasını talep etti. İtirazı inceleyen mahkeme, adli kontrol şartıyla serbest kalan Ayşenur B. ile ilgili bir karar verecek.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.