Konya’da bir sürücü 800 yıllık tarihi kervansaraya girip drift attı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan 800 yıllık kültür mirası Zazadın Hanı Kervansarayının otoparkına giren bir sürücü, ziyaretçilere korku dolu anlar yaşattı. Bir anda drift atmaya başlayan sürücü, otoparkın yeni yapılan zemininde önemli hasara yol açtı.

Konya’da bir sürücü 800 yıllık tarihi kervansaraya girip drift attı

Olay, Konya’nın Selçuklu ilçesinde yaşandı. 

Haber Dairesi muhabirinin edindiği  bilgiye göre; dün akşam saatlerinde, Konya’nın önemli turizm merkezlerinden olan 800 yıllık kültür mirası Zazadın Hanı Kervansarayı otoparkına bir araç girdi.

Ziyaretçilerin bulunduğu alana ulaşan sürücü, bir anda drift atmaya başladı. Bu sırada orada bulunan ziyaretçiler büyük korku yaşadı. 

Sürücü, alanda drift attıktan attıktan sonra bölgeden ayrıldı.  Sürücünün, Zazadın Hanı ziyaretçi otoparkının yeni yapılan zemininde önemli hasara yol açtığı bildirildi. 
O anlar, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Yaşananlara tanık olan ziyaretçilerden Naci Turan, “Çocuklarım ve eşimle ziyarete gelmiştik. Tam çıkarken buraya bir vatandaş arabasıyla geldi ve drift attı. Zemine zarar verdiler, tozu dumana kattılar. Çocuklarım bize çarpacak diye çok korktu.” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum