Konya’da bir üniversite 16 yeni personel alacağını duyurdu

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğü, 14 öğretim üyesi ve 2 öğretim görevlisi olmak üzere toplam 16 adet öğretim elemanı alınacağını duyurdu. Başvuruya dair ayrıntılar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Konya’da bir üniversite 16 yeni personel alacağını duyurdu

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğü’nün kararı, Resmi Gazete’de yayımladı.

Kararda şu ifadeler yer aldı:

“Üniversitemiz akademik birimlerine, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan “2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu” ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğin” ilgili maddeleri uyarınca belirli süreli statüde 6 (altı) Öğretim Üyesi ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanları Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi

Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin” ilgili maddeleri uyarınca, 14 (on dört) Öğretim Üyesi ve 2 (iki) Öğretim Görevlisi olmak üzere toplam 16 (on altı) adet öğretim elemanı alınacaktır.

Söz konusu kadrolara başvuracak adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesindeki genel şartları ve ilan edilen özel şartları taşımaları halinde başvuru dilekçesi ve istenen evraklarla birlikte Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta (kargo) ile süresi içinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15 (on beş) gündür."

konyada-bir-universite-16-yeni-personel-alacagini-duyurdu.jpg

konyada-bir-universite-16-yeni-personel-alacagini-duyurdu-001.jpg

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.