Konya’da böcek ilacından zehirlenen çocuk ölmüştü! Flaş gelişme

Konya’nın Meram ilçesinde 8 yaşındaki Ahmet Enes Temel, böcek ilacından zehirlenerek hayatını kaybetmişti. Alt kattaki daireyi ilaçladıktan sonra evden ayrılan kiracı Çumra ilçesinde gözaltına alındı. Temel’in ise yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Konya’da böcek ilacından zehirlenen çocuk ölmüştü! Flaş gelişme

Olay, Meram ilçesi Uluırmak Mahallesi'nde bulunan 2 katlı kerpiç bir evde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; birinci katta kiracı olarak oturanlar evdeki böcekleri öldürmek için geçtiğimiz pazartesi günü daireyi ilaçladıktan sonra pencere ve kapıyı bantlayarak evden ayrıldı.

8 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLDÜ

Böcek ilacının kokusunun ikinci katta N.D.’nin oturduğu daireye sızmasının ardından evde bulunan N.D.’nin kızı ve torunları kokudan etkilendi.

Rahatsızlanan N.D.’nin kızı A.T. (40), çocukları F.T. (18) ve Y.T. (15) ile yeğenleri S.G.B. (21) ve M.B. (17) mide bulantısı şikayetiyle hastaneye giderken, anneanne N.D. ile 8 yaşındaki Ahmet Enes Temel evde kaldı.

Bir süre sonra anneanne N.D., torunu Ahmet Enes Temel’in hareketsiz olduğunu fark etmesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

konyada-bocek-ilacindan-zehirlenen-cocuk-olmustu-flas-gelisme.jpg

Adrese sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ahmet Enes Temel, Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 8 yaşındaki çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DAİREYİ İLAÇLAYAN KİRACI GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili çalışma başlatan Meram İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, böcek ilacını daireye bırakan kiracı A.E.A.'yı Çumra ilçesinde yakınlarının evinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından kiracı A.E.A.'nın adliyeye sevk edilecek.

Öte yandan, zehirden etkilenen A.T., çocukları F.T. ve Y.T. ile yeğenleri S.G.B. ve M.B.'nin hastanedeki tedavilerinin devam ederken, anneanne N.D. de kontrol ve tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

konyada-bocek-ilacindan-zehirlenen-cocuk-olmustu-flas-gelisme-001.jpg

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Olayda hayatını kaybeden 8 yaşındaki Ahmet Enes Temel'in yarın Meram ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.