Konya’da çarptığı yayayı ölüme terk eden sürücü hakkında ilk karar çıktı

Konya'da yaya Nuri Gürler'e çarpıp ölümüne neden olan ve kaçan sürücü hakkında ilk karar çıktı. Fatih T, "İhmali Davranışla Kasten Adam Öldürme" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’da çarptığı yayayı ölüme terk eden sürücü hakkında ilk karar çıktı

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz imzasıyla yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Basın yayın kuruluşlarında yer alan “Konya’da çarptığı yayayı ölüme terk etti” haberine konu olayla ilgili olarak Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan soruşturma kapsamında; 30 Ocak 2022 günü şüpheli F.T. sevk ve idaresindeki araç ile N.G. isimli şahsa çarparak olay yerinden kaçtığı, N.G’nin tedavi için hastaneye kaldırıldığı sırada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği iddia edilen olayla ilgili olarak şüpheli F.T. gözaltına alınmıştır.  

F.T, Cumhuriyet Başsavcılığımızca “İhmali Davranışla Kasten Adam Öldürme” suçundan tutuklama talebi ile Konya Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edilmiş ve tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderilmiştir.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.”

OLAY

Konya'da dün yaşanan olayda, yaya Nuri Gürler'e çarpıp ölümüne neden olan ve kaçan sürücü polis ekiplerince kısa sürede yakalanmış, kaçan Fatih T'nin başka bir araçla yeniden kaza yerine geldiği belirlenmişti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.