Konya’da ecdadın şanlı zaferi yad edilecek

Selçuklu Belediyesi Çanakkale Zaferi’nin 109. yılına özel “18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programı” düzenleyecek. Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu Kongre Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenecek programa tüm Konyalıları davet etti.

Konya’da ecdadın şanlı zaferi yad edilecek

Şehrin kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sağlayan ve canlılık katan Selçuklu Belediyesi yaptığı organizasyonlarla Konya’ya değer katmaya devam ediyor. Bu çerçevede düzenlenecek olan “18 Mart Çanakkale Zaferi Anma” programıyla ecdadın şanlı zaferi yad edilecek.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde ücretsiz olarak sunulacak olan 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programı, Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü tarafından 18 Mart Pazartesi günü saat 21.00’da gerçekleşecek.

Etkinlikte, “Zahid Bizi Tan Eyleme, Çanakkale İçinde, Tuna Nehri Akmam Diyor, Gitme Yemene, Sakarya, Şerife Bacı, Sarı Zeybek, Karacaoğlan, Vay Memet, Biz” adlı eserler icra edilecek. Eser aralarında günün anlam ve önemini belirten şiir, yazı ve canlandırmalar gerçekleşecek.

Selçuklu'da farklı yüzlerce etkinliğin gerçekleştiği en önemli merkez olan Selçuklu Kongre Merkezi önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı 18 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek olan programa tüm vatandaşları davet etti.

konyada-ecdadin-sanli-zaferi-yad-edilecek.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.