Konya’da eski başkan "yoğun istek üzerine" başka partiden aday oldu

AK Parti ve MHP’nin Konya’nın Ereğli ilçesindeki Hüseyin Oprukçu kararı sonrası yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti’den yeni dönem için aday adayı olan eski başkanlardan Özkan Özgüven, "yoğun talep üzerine" Yeniden Refah Partisine adaylık için başvurdu.

Konya’da eski başkan "yoğun istek üzerine" başka partiden aday oldu

Yerel seçimlere doğru partilerin aday belirleme çalışmaları hala devam ediyor.

Konya’nın Ereğli ilçesinde Cumhur İttifakı’nın nasıl bir karar alacağı merak ediliyordu. O karar geride bıraktığımız hafta açıklandı, Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan adayı, mevcut MHP’li Başkan Hüseyin Oprukçu oldu.

ESKİ BAŞKAN BAŞKA PARTİDEN ADAY OLDU

AK Parti’den Ereğli Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan isimlerden biri de daha önce ilçede başkanlık yapmış isimlerden Özkan Özgüven’di. Hüseyin Oprukçu kararı sonrası Özgüven Yeniden Refah Partisi’ne Ereğli Belediye Başkan adaylığı için başvuru yaptı.

“YOĞUN TEVECCÜH VE TALEPLER…”

Özkan Özgüven, başvuruya dair bir açıklama yaptı ve şunları kaydetti:

“Bilindiği üzere Yerel Seçimlere yaklaşırken Ereğli’mizde siyasi partiler düzeyinde aday adaylığı ve adaylık süreçlerindeki tüm gelişmeleri yakından takip etmektesiniz.

Özellikle son bir haftadan beri şahsıma yönelik olarak başta telefon, mesaj ve ayrıca birebir görüşmeler neticesinde siz değerli hemşehrilerimin Belediye Başkanı adayı olmam hususunda yoğun teveccüh ve talepleriniz olmaktadır. Bu benim için en büyük onurdur.

Bu teveccüh karşında yaptığım istişare ve değerlendirmeler neticesinde Ereğli Belediye Başkanlığı Adaylığı için Yeniden Refah Partisinden Adaylık Başvurumu Konya İl Başkanlığına yapmış bulunmaktayım. Hayırlı olur İnşallah.

konyada-eski-baskan-yogun-istek-uzerine-baska-partiden-aday-oldu.jpg

Güzel Ereğli’miz için şehrimizin her kesimini kucaklayan bir anlayışla Tüm hemşehirlerimizin desteğini alarak Rabbim bize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum