Konya’da etliekmekçideki silahlı saldırıya ilişkin yeni gelişme!

Konya Karatay’daki bir etliekmekçide çıkan silahlı kavgada Mehmet A. ve Ulgar A. silahla vurulmuştu. Polis, kaçan şüphelilerin izini adım adım izleyerek buldu. Kulu ilçesinde jandarma ile düzenlenen operasyonda 2 şüpheli sakladıkları evde yakalandı.

Konya’da etliekmekçideki silahlı saldırıya ilişkin yeni gelişme!

Olay, dün Konya’nın Karatay İlçesi Selim Sultan Mahallesinde yaşanmıştı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Söğütpınar Sokak’ta bir etlikemekçide çıkan silahlı kavgada Mehmet A. ve Ulgar A. silahla vurularak yaralandı.

BİRİNİN DURUMU AĞIR

Yaralılardan Mehmet A, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Ulgar A. isimli yaralı da çevredekiler tarafından hastaneye götürüldü. Başından vurulan Mehmet A’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

2 ŞÜPHELİ KULU’DA KISKIVRAK YAKALANDI

Olayın ardından çalışma başlatan Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin peşine düştü. Ekipler, önce şüphelilerin kaçtığı aracı ardından da plakasını belirledi.

Şüphelilerin Kulu ilçesine gittiğini belirleyen ekipler, Ömeranlı Mahallesi’nde jandarma ile birlikte operasyon düzenledi.

M. Y. ve Y. A. Celep Mahallesi'nde saklandıkları evde kıskıvrak yakalandı. İki şüpheli ifadeleri alınmak üzere Konya Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.