Konya’da genç çiftçiler öğrencilere meslekte başarıya götüren metotları anlattı

Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri ile bitkisel ve hayvansal üretimle uğraşan genç çiftçiler buluştu. Çiftçiler, öğrencilere meslekte başarıya götüren metotları anlattı.

Konya’da genç çiftçiler öğrencilere meslekte başarıya götüren metotları anlattı

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri ile Konya'nın farklı ilçelerinde bitkisel ve hayvansal üretimle uğraşan genç çiftçiler buluştu.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı ve Konya Önder Çiftçi Derneğinin birlikte organize ettiği etkinlik yoğun ilgi gördü.

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Gezgin, bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin mesleklerini daha yakın tanımalarına katkıda bulunarak çiftçilerimiz ile fakültemiz arasında var olan bağın daha da güçlenmesini amaçladıklarını söyledi.

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Süleyman Soylu yaptığı sunum ile öğrencilerin sahada çiftçilere nasıl bir diyalog ve yayım çalışması yapmaları gerektiği konularda örnekler gösterdi.

konyada-genc-ciftciler-ogrencilere-meslekte-basariya-goturen-metotlari-anlatti.jpg

Konya Önder Çiftçi Derneği Başkanı Hüseyin Doğançukuru moderatörlüğünde bitkisel ve hayvansal üretimde başarılı olmuş 8 genç çiftçinin başarılarının örnekleri sunuldu. Genç çiftçiler, öğrencilere meslekte başarıya götüren metotları anlattı. Program öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılması ile sona erdi.

konyada-genc-ciftciler-ogrencilere-meslekte-basariya-goturen-metotlari-anlatti-001.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.