Konya’da gençlik için bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı

Konya’da gençlik çalışmalarına dair önemli bir toplantı gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcısı Mustafa Şimşek başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Gençlik Koordinatörleri ve Selçuk Üniversitesi Geçerken Öğrenci Topluluğu'ndan temsilciler katıldı.

Konya’da gençlik için bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı

Konya'nın gençlik çalışmalarına yönelik önemli bir adım atıldı. İl Müftü Yardımcısı Mustafa Şimşek'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İl Gençlik Koordinatörleri, Selçuk Üniversitesi Kampüsü Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanları ve Selçuk Üniversitesi Geçerken Öğrenci Topluluğu katılım sağladı.

Toplantı, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Kitabevi toplantı salonunda düzenlendi. Gençlik için bilgilendirme ve istişare amaçlı gerçekleştirilen buluşmada gençlerin manevi ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak hedeflendi.

konyada-genclik-icin-bilgilendirme-ve-istisare-toplantisi-yapildi.jpg

Toplantıda, gençlerin dini ve manevi değerlerle olan ilişkisinin güçlendirilmesi ve gençlik faaliyetlerinin artırılması konuları ele alındı. Katılımcılar, gençlik çalışmalarında karşılaşılan zorluklar ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulundu.

konyada-genclik-icin-bilgilendirme-ve-istisare-toplantisi-yapildi-001.jpg

İl Müftü Yardımcısı Mustafa Şimşek, toplantıda gençlerin toplumun önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, gençlerin dinî ve manevi değerlere olan bağlılıklarının güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.