Konya’da kaynar suyla karısını ve kızını yakan kocanın yargılaması başladı

Konya’da 23 yaşındaki karısı ile 1 buçuk yaşındaki kızını, üzerlerine kaynar su dökerek yaktığı iddiasıyla tutuklanan kocanın yargılanmasına başlandı.

Konya’da kaynar suyla karısını ve kızını yakan kocanın yargılaması başladı

Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi’nde yaşayan 6 yıllık evli Rukiye A. (23), iddiaya göre; 9 Ocak'ta kahvaltı yapmak için eşi Ali A'yı (28) uyandırdı. Buna sinirlenen Ali A, yaşanan tartışmanın ardından çaydanlıktaki sıcak suyu eşinin üzerine döktü. Bu sırada kaynar su, kızları Eylül'ün de (1,5) ayaklarına sıçradı.

Kızını kucağına alıp, komşularının evine sığınan Rukiye A, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olayın ardından gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Ali A, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ve eşinin avukatının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.   

İLK KEZ HAKİM KARŞISINDA

Ali A'nın, eşini yaraladığı gerekçesiyle 1 yıldan 4,5 yıla kadar, kızını yaraladığı için de 4 aydan 1,5 yıla kadar, ayrıca eşini tehdit ettiği için 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ile cezalandırılması talep edilen dava, Konya 10. Asliye Ceza Mahkemesinde görülmeye başlandı.

Tarafları dinleyen mahkeme, Ali A'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

konyada-kaynar-suyla-karisini-ve-kizini-yakan-kocanin-yargilamasi-basladi.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.