Konya’da Kökünü Kurutma Operasyonu: 17 kişi tutuklandı

Konya’nın Ereğli ilçesinde 4 gün önce şafak vakti düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 21 şüpheli gözaltına alınmıştı. Polis operasyon kapsamında 2 kişiyi daha yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 23 şüpheliden 17’si tutuklandı.

Konya’da Kökünü Kurutma Operasyonu: 17 kişi tutuklandı

Konya Haber: İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kente uyuşturucu getiren ve piyasaya uyuşturucu süren kanalların tespitine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ZEHİR TACİRLERİNE ŞAFAK OPERASYONU

Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde 6 Aralık 2022 günü Narkotik Şube ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde “Kökünü Kurutma” operasyonu düzenlemiş, şafak vakti yapılan baskında gençleri zehirleyen 21 şüpheli gözaltına alınmıştı.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU BULUNDU

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 120 gram metamfetamin maddesi, 350 adet uyuşturucu hap, bir miktar esrar, eroin, 8 kök hint keneviri, uyuşturucu ticaretinde kullanılan 2 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 2 adet kurusıkı tabanca, 1 adet av tüfeği ve çok sayıda fişek ele geçirilmişti.  

konyada-kokunu-kurutma-operasyonu-17-kisi-tutuklandi.jpg

17 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis operasyon kapsamında 2 şüpheliyi daha yakaladı. Böylelikle gözaltı sayısı 23’e yükseldi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerin tamamı adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 17’si “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.