Konya’da maganda kurşunuyla vurulan Mazhar Uğurlu öldü

Konya’nın Kadınhanı ilçesinde düğünde havaya ateş açıldığı sırada başından vurulan 44 yaşındaki Mazhar Uğurlu, tedavi gördüğü hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

Konya’da maganda kurşunuyla vurulan Mazhar Uğurlu öldü

Kadınhanı ilçesinde düğünde maganda kurşunuyla başından vurulan Mazhar Uğurlu hayatını kaybetti.

SOKAK DÜĞÜNÜNDE MAGANDA DEHŞETİ

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; geçtiğimiz cumartesi günü Kadınhanı ilçesinde yaşanan olayda, evin önünde düzenlenen düğünde davetlilerinden biri tabancayla havaya ateş açtı.

BAŞINA İSABET ETTİ

Tabancadan çıkan bir merminin başına isabet ettiği Mazhar Uğurlu, kanlar içinde yığılırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Uğurlu, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Konya kent merkezindeki Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

KURTARILAMADI

Mazhar Uğurlu, tedavi gördüğü hastanede yapılan müdahaleye rağmen bugün hayatını kaybetti. Otopsi için Konya Şehir Hastanesine kaldırılan Uğurlu’nun cenazesinin, yarın memleketi Kadınhanı ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

mazhar-ugurlu-konyada-dugunde-vuruldu.jpg

TUTUKLANDI

Öte yandan polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları kapsamında 3 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden Mehmet O, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Diğer 2 şüphelinin işlemlerinin halen sürdüğü öğrenildi.

“GERİ ÇEVİRECEĞİZ”

Öte yandan MHP Kadınhanı İlçe Başkanı Tevfik Yağcı, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Yağcı, açıklamasında şunları kaydetti:

“Kıymetli hemşehrilerimiz. Bugüne kadar düğünlerde yapılan Emniyet ve Jandarma kontrollerinde ve denetimlerinde vatandaşlarımız “Bize yardımcı olun Emniyet yada Jandarma kontrole gelmesin” talebine ret cevabı vererek hatta Emniyetin ve Jandarma ekiplerimizin bu konuyla alakalı çalışmasına destek verdik, bir gün acı bir tecrübe yaşanmaması için de hep dua ettik. Ama maalesef yakın zamanda ilçemizde acı bir olay yaşandı ve bir kardeşimiz hayatını kaybetti. Bundan sonra ilçemizin her bir ferdi içindir sözüm, bizlere bu konuyla alakalı olan talebinizi daha sert bir dille geri çevireceğimizi belirtmek isterim.”

konyada-maganda-kursunuyla-vurulan-mazhar-ugurlu-oldu.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum