Konya’da Misafiriniz Var projesi kapsamında esnaflar ziyaret edildi

Konya İl Müftülüğünce organize edilen Misafiriniz Var projesi kapsamında Konya’daki esnaflar ziyaret edildi. Ziyaretlerde Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV tarafından yapılan faaliyetler ve yardımlar hakkında bilgiler aktarıldı.

Konya’da Misafiriniz Var projesi kapsamında esnaflar ziyaret edildi

Konya İl Müftülüğü tarafından organize edilen Misafiriniz Var projesi kapsamında Konya’da faaliyet gösteren esnaf ve firmalar ziyaret edildi.

İl Müftülüğü ve Merkez İlçe Müftülükleri vaiz ve din görevlileri, Kural Mobilya ve Sedir, Yamalı Orman Ürünleri, Meros Ayakkabı, Sarıkulak Otomotiv, Ayhan Motorlu Araçlar, İncesu Gross, Milenyum Kesim, Zıpır Oto Yedek Parça, Han Civata, Ümit Kasabı, Özkan Fırınlı Oto Boya, Karen Tekstil, Cihat Etli Ekmek, Deresallar Gıda, Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezi, Trizi Gıda, Wera Promosyon T-Shirts İmalatı, Şükrü Öz Otomotiv, Safir Çerçeve, Meisa İç ve Dış Tic, Oktay Şahman Şifalı Doğal Taş Dizimlimcisi, Emmioğlu Giyim, Taşkın Model, Ramta Oyuncak, Altun Döküm, Özçiğdem Kuruyemiş, İntermak, Aydoğanlar Gitaş, Asil Civata, Hadim Kumaş Center, Kanbur Boya, Nazar Asansör, İnceli Mühendislik, Cbr Cnc Makina, Değersan Makina, Yüklü Oto Tamir Bakım Servisi, Akçaoğlu Oto Elektrik, Hilal Haddecilik Demir Boru Profil Saç, Duru Bulgur, Ümit Makina, İmp İskele Kiralama ve Başkent Yapı Market firmalarını ziyarette bulundu.

konyada-misafiriniz-var-projesi-kapsaminda-esnaflar-ziyaret-edildi-002.jpg

Ziyaretlerde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yurt içi ve yurt dışında yapılan faaliyetler ve yardımlar hakkında bilgiler aktarıldı.

konyada-misafiriniz-var-projesi-kapsaminda-esnaflar-ziyaret-edildi-001.jpg

Ayrıca Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi'nin son bir yılda yapmış olduğu faaliyetler ve Ramazan Ayına dair programlara ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.