Konya’da öfkeli koca, eşinin babaevinde kim varsa vurmuştu! Acılı ağabey konuştu

Konya Cihanbeyli Karabağ Mahallesinde TIR şoförlüğü yapan Ahmet Rufai Ünver; babaevine giden eşini, kayınpederini, kayınvalidesini ve eşinin babaannesini vurmuştu. Ölen Nuriye Ünver’in (Akarsel) ağabeyi konuştu, tüm detayları ve olay gününü anlattı.

Konya’da öfkeli koca, eşinin babaevinde kim varsa vurmuştu! Acılı ağabey konuştu

Konya’nın Cihanbeyli ilçesi Karabağ Mahallesi’nde 29 Ekim’de yaşanan olayda, iddiaya göre; TIR şoförlüğü yapan Ahmet Rufai Ünver (33), tartışma sonrası babaevine giden eşi Nuriye Ünver’in (30) peşinden gitmiş ve burada dehşet saçmıştı.

EVDE KİM VARSA VURDU

Ateşlenen silahtan çıkan mermilerin hedefi olan Nuriye Ünver, babası Abdullah Akarsel (57), annesi Hüsniye Akarsel ile babaannesi Nebahat Akarsel (76) yaralanmıştı. Özel araçlar ve ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Nuriye Ünver, müdahale rağmen kurtarılamamıştı.

konyada-ofkeli-koca-esinin-babaevinde-kim-varsa-vurmustu-acili-agabey-konustu-001.jpg

      Hayatını kaybeden Nuriye Ünver

KENT MERKEZİNDE YAKALANDI

Babasına ait araçla olay yerinden kaçan ve olay sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Tüm hakkı olanlar helal etsin” yazan Ahmet Rufai Ünver, merkez Selçuklu İlçesi Sancak Mahallesinde, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanmış ve jandarmaya teslim edilmişti.

SON YOLCULUĞA UĞURLANDI

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybeden Nuriye Ünver’in cenazesi ise Karatay İlçesinde bulunan Araplar Mezarlığı’nda dualarla toprağa verilmişti.

2021/10/30/konyada-kocasi-tarafindan-babaevinde-oldurulen-nuriye-unver-topraga-verildi.jpg

“ÇOCUKLARI İÇİN ŞİDDETE KATLANDI, BOŞANMA NİYETİ VARDI”

Abdullah Akarsel ve Nebahat Akarsel'in tedavileri sürerken, Hüsniye Akarsel'in taburcu olduğu öğrenildi. Öldürülen 3 çocuk annesi Nuriye Ünver'in ağabeyi Mustafa Akarsel (33) Sabah’a konuştu. Kardeşinin hep şiddet gördüğünü anlatan Akarsel, "12 yıldır evliydi. 3 tane çocuğu vardı. Evlendikten bir sene sonra sorunlar başladı. Bacıma hep şiddet uyguladı. Bize söyleyemediği şiddetlerde varmış. Çocukları için acaba düzelir mi diye hep sabretti. Son bir yıl içerisinde şiddet nedeniyle iki sefer önleyici tedbir kararı aldırdı. Birinde çocuklar babasında kaldığı için onların hasretine dayanamayıp kendi gitti. Ondan bir ay sonrada yine aynı şekilde şiddet nedeniyle tedbir kararı aldırdı. Bana sordular, ben de boşanın o zaman bizde üzerimize düşeni yapalım dedim. Nuriye'nin boşanma niyeti vardı. Dava açacaktık. Benim yanımdayken eşi gelmiş ve güzel laflarla kardeşimi ikna etmiş ve alıp gitmiş.” dedi.

konyada-ofkeli-koca-esinin-babaevinde-kim-varsa-vurmustu-acili-agabey-konustu.jpg

          Hayatını kaybeden Nuriye Ünver'in ağabeyi Mustafa Akarsel

“KIZIMI ÖLDÜRME BENİ ÖLDÜR”

Olay günü yaşananları da anlatan Mustafa Akarsel, "Olay günü kardeşim beni saat 12.30 gibi aradı. Ağlayarak, ‘Benim psikolojim iyice bozuldu. Benim al bir hastaneye götür’ dedi. Ben de bacım akşam işten çıkınca seni alayım dedim. Saat 14.30 gibi bir daha aradı. ‘Ben babamın yanına gidiyorum beni oradan gel al’ dedi. Ben de sen git ben seni oradan alırım dedim. Bir daha telefon geldiğinde katliam haberini aldım. Ne olduysa o arada olmuş. Konya'dan babası ile birlikte gelmiş. Silahı alıp evin kapısına dayanmış. Bacım da eve daha yeni gelmiş. Bacım, 'Beni vermeyim bu beni vurup öldürecek' demiş. Çocukları alıp arabaya bindirmiş. Babam da, "Gel oğlum konuşalım, orta yol bulalım" demiş. Babam, kız kardeşime eşi ile gidip gitmek istemediğini sormuş. Gitmeyeceğim yanıtı alınca da silahı ateş etmeye başlamış. Babam, 'Kızımı öldürme beni öldür' diyerek kendisini silahın üzerine doğru atmış. Evde kim varsa sıkmış. Evden çıktıktan sonra geri dönüp ölüp ölmediklerine de bakmış. Kardeşim zaten hep korkardı. O silah bir gün bana patlayacak derdi. Bir seferinde bacıma babanı ve neneni vuracağım demiş. Bugün benim bacım yarın bir başkası. Artık kadınlar öldürülmesin o katilin en ağır cezayı almasını istiyorum.” diye konuştu.

2021/10/30/ahmet-rufai-unver.jpeg

                Tutuklanan Ahmet Rufai Ünver

 

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.