Konya’da öfkeli koca dehşet saçtı! Eşi dahil babaevinde kim varsa vurdu

Konya Cihanbeyli Karabağ Mahallesinde bir kişi, tartışma sonrası babaevine giden eşinin peşine düştü, 4 kişiyi tabancayla vurdu, biri öldü. Polis, öfkeli koca Ahmet Rufai Ü'yü kent merkezinde yakaladı. Zanlının olay sonrası paylaşımı dikkat çekti.

Konya’da öfkeli koca dehşet saçtı! Eşi dahil babaevinde kim varsa vurdu

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Konya’nın Cihanbeyli ilçesi Karabağ Mahallesinde yaşayan Ahmet Rufai Ü, eşiyle tartışma yaşadı. Bunun üzerine eşi, aynı mahallede bulunan babaevine gitti.

KİM VARSA VURDU  

Eşinin peşinden giden Ahmet Rufai Ü, burada dehşet saçtı. Öfkeli koca, eşini, kayınpederini, kayınvalidesini ve eşinin babaannesini tabancayla vurdu.

4 KİŞİ YARALANDI

İhbarla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Abdullah Akarsel ile eşi, kızı ve annesi ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Abdullah Akarsel, Nebahat Akarsel ve Nuriye Ü'nün Konya'daki farklı hastanelere sevk edildiği öğrenildi. 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ahmet Rufai Ü. tarafından vurulan eşi Nuriye Ü. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Abdullah A. ve Nebahat A'nın durumlarının ise ağır olduğu öğrenildi.

BABASININ ARACINI ALIP KAÇTI

Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası, olayı gerçekleştiren Ahmet Rufai Ü’nün, babasına ait 42 GP 249 hafif ticari araçla Konya kent merkezi istikametine kaçtığı belirlendi.

OLAY SONRASI PAYLAŞIM YAPTI

Hem jandarma hem de polis kent genelinde 4 kişiyi vurup kaçan Ahmet Rufai Ü’yü ararken, zanlı, olay sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve  “Tüm hakkı olanlar helal etsin” diye yazdı.

konyada-ofkeli-koca-dehset-sacti-esini-dahil-babaevinde-kim-varsa-vurdu-ahmet-rufai-unver-001.jpg

KENT MERKEZİNDE YAKALANDI

Ahmet Rufai Ü, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Konya kent merkezindeki Sancak Mahallesinde yakalandı. Zanlının, işlemleri tamamlandıktan sonra jandarmaya teslim edileceği öğrenildi.

konyada-ofkeli-koca-dehset-sacti-esini-dahil-babaevinde-kim-varsa-vurdu-ahmet-rufai-unver.jpg

Aynı mahallede, geçtiğimiz Haziran ayında yaşanan olayda da, bir markete düzenlenen silahlı saldırıda market sahibi Gökhan Aydoğan hayatını kaybetmiş, 4 kişi yaralanmıştı. Zanlı Orhan Ç, tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, yakalanmadan önce “Arkadaşlar yapmam gereken bir iş vardı tam olmasa da yaptım, hakkınızı helal edin.” paylaşımı yaptığı görülmüştü.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.