Konya’da okullar tatil mi? 6 Şubat 2023 okul var mı? Yarın kar tatili olacak mı?

Okullarda tatil sonrası için hazırlık yapılırken, Konya ve ilçelerinde önce yoğun kar yağışı sonrasında da buzlanma görülmesi bekleniyor. Bu nedenle Konya’da okullar tatil mi? 6 Şubat 2023 okul var mı? Kar tatili olacak mı? sorularının cevabı aranıyor.

Konya’da okullar tatil mi? 6 Şubat 2023 okul var mı? Yarın kar tatili olacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre; Konya’da Pazar ve Pazartesi günü yoğun kar yağışı bekleniyor. Sonrasında ise dondurucu soğuk ve buzlanma görülebilir.

KONYA’DA OKULLAR TATİL Mİ? 6 ŞUBAT 2023 OKUL VAR MI?

Okullarda 15 tatil 6 Şubat 2023 tarihi itibariyle sona eriyor. Yoğun kar yağışı ve buzlanmanın etkili olması beklenen günler de okulların yarıyıl tatilinin bittiğine günlere denk geliyor. Bu nedenle Konya’da Pazartesi günü okullar tatil mi? 6 Şubat 2023 okul var mı? Kar tatili olacak mı? sorularının cevabı aranıyor.

“TATİL BİR HAFTA UZAYABİLİR”

Son dönemde Konya’ya dair hava tahminleri büyük ölçüde tutan Kuttusi Demir, “Konya'mızda etkili olacak kar yağışı ile birlikte il genelinde Pazartesi ve Salı günleri okulların tatil olacağını düşünüyorum. Çarşamba ve Cuma arasında da yağış sonrası etkili olacak soğuk ve buzlanma sebebi ile okulların tatil süresi 1 hafta uzatılırsa şaşırmam.” ifadelerini kullandı.

konyada-okullar-tatil-mi-6-subat-2023-okul-var-mi-kar-tatili-olacak-mi.jpg

KONYA SELÇUKLU, MERAM VE KARATAY İLE DİĞER İLÇELERDE OKULLAR TATİL Mİ? (6 ŞUBAT 2023 PAZARTESİ)

Kar yağışı sonrasında Konya'da okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyordu. İlk tatil haberi Beyşehir'den geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle: 

"Beyşehir, Ahırlı, Çeltik, Hadim, Altınekin, Kulu, Cihanbeyli, Ereğli, Çumra, Emirgazi, Halkapınar, Ilgın, Tuzlukçu, Yunak, Karapınar, Akşehir, Sarayönü, Seydişehir, Akören, Taşkent, Derbent, Güneysınır, Hüyük, Yalıhüyük, Bozkır, Doğanhisar ve Kadınhanı İlçemizde 6 Şubat Pazartesi günü olumsuz hava şartlarından dolayı Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir.

DEREBUCAK 2 GÜN TATİL

Derebucak ilçemizde, kar yağışının yoğun devam etmesi, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, 06/02/2023 Pazartesi ve 07/02/2023 Salı günü (2) gün süreyle  eğitime ara verilmesine; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir."

KONYA MERKEZ SELÇUKLU, KARATAY VE MERAM OKULLAR TATİL Mİ? 6 ŞUBAT 2023

Konya’nın merkez Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde de okullar 6 Şubat 2023 günü bir gün süreyle tatil edildi.

valilik-konya-kar-tatili-aciklamasi.jpeg

Kar yağışı ve Konya okul tatil haberlerinin size anında ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Haber Dairesi WhatsApp haber sistemine dahil olabilirsiniz.

HABER DAİRESİ WHATSAPP GRUBUNA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

 

konya-okul-kar-tatili-2023.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum