Konya’da özel çocukların hazırladığı eserler sergilenmeye başladı
|
Son Güncelleme: 05.12.2025 15:11
Konya’da Selçuklu Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin iş ve beceri uygulamaları dersi kapsamında hazırladıkları ürünler, Kent Plaza Alışveriş Merkezi’nde sergilenmeye başladı.
19
Konya Selçuklu Özel Eğitim Uygulama Okulu (3. Kademe) öğretmen ve öğrencilerin iş ve beceri uygulamaları dersi kapsamında hazırladıkları ürünler için sergi açıldı.
29
Kent Plaza Alışveriş Merkezinde 5 Aralık 2025 tarihinde açılan sergiye katılan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, eserleri hazırlayan öğrencilerle sohbet etti.
39
7 Aralık 2025 tarihine kadar ziyaret edilebilecek serginin açılışına Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Baştürk, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de katılım sağladı.
49
59
69
79
89
99
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.