Konyaspor’un rakibi Gençlerbirliği kritik maça hazır! Konya’ya böyle uğurlandılar

Süper Lig’in 9. haftasında Konyaspor’a konuk olacak Gençlerbirliği, maç öncesi son antrenmanını tamamladı. Ankara temsilcisi, taraftarlarının meşaleli uğurlamasıyla Konya’ya hareket etti.

Konyaspor’un rakibi Gençlerbirliği kritik maça hazır! Konya’ya böyle uğurlandılar

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacak Gençlerbirliği, kritik mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Bernd Storck yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen son çalışmada futbolcular, antrenmana ısınma koşusu ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

Antrenman, 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. İdmanın ilerleyen bölümünde çabukluk ve reaksiyona dayalı oyunlar oynayan başkent ekibi, çalışmayı taktiksel varyasyonlar ve duran top organizasyonlarıyla tamamladı.

İKİ FUTBOLCUNUN KADRODA OLMASI BEKLENMİYOR

Konyaspor karşılaşması öncesinde Gençlerbirliği’nde cezalı oyuncu bulunmuyor. Tedavileri devam eden Kevin Rodrigues ve Pedro Pereira’nın ise mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

konyasporun-rakibi-genclerbirligi-kritik-maca-hazir-konyaya-boyle-ugurlandilar

TARAFTARLAR MEŞALELERLE UĞURLADI

Son antrenmanını tamamlayan Gençlerbirliği kafilesi, Konya yolculuğu öncesinde taraftarlarıyla bir araya geldi. Ankara temsilcisinin taraftarları, takımlarını meşalelerle uğurladı.

Gençlerbirliği, Konya’ya ulaşmasının ardından konaklayacağı otele geçerek kampa girecek.

TÜMOSAN Konyaspor ile Gençlerbirliği arasındaki mücadele, yarın saat 16.00’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak.

konyasporun-rakibi-genclerbirligi-kritik-maca-hazir-konyaya-boyle-ugurlandilar

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.