Konya’da para kasasını çalan şüpheliyle ilgili yeni gelişme

Konya’nın Karatay İlçesinde etliekmekçiden içinde para, çek ve senet bulunan kasayı çalan ve güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlık şüphelisiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Zanlı, polisin takibiyle gözaltına alındı.

Konya’da para kasasını çalan şüpheliyle ilgili yeni gelişme

5 gün önce Konya’nın merkez Karatay İlçesi Yeniceler Caddesindeki Kızılöz MyOfis adlı iş hanının zemin katında bulunan Buse Etliekmek isimli iş yerine hırsız girdiği ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi.

PARA, ÇEK VE SENET BULUNAN KASAYI ÇALDI

İhbarla adrese ulaşan ekipler, iş yeri sahibiyle görüştü ve hırsızın para, çek ve senetler bulunan kasayı çaldığını öğrendi.

KAMERAYA ALDIRIŞ ETMEDİ

Güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde, gece geç saatlerde iş yerine gelen hırsızın etrafı kolaçan edip kapıyı zorla açtığı, hemen kasaya yöneldiği, bir süre uğraş vermesine rağmen açamayınca kasayla birlikte kaçtığı görüldü.

AYNI GÜN YAKALANDI

İş yeri sahibinin şikayetiyle şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis, yaklaşık 50 farklı güvenlik kamerasının görüntülerini inceledi ve zanlının Mustafa K. olduğunu belirledi. Farklı suçlardan kaydı bulunan şüpheli, kısa süre içinde yakalandı.

buse-etliekmek.jpeg

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Mustafa K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.