Konya’da pastaneden hırsızlık! Zanlı yine o çocuk çıktı

Konya’da 10 farklı hırsızlık suçundan gözaltına alınıp adli kontrolle, iki gün önce de otomobilden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınıp ifadesinin ardından serbest bırakılan 13 yaşındaki T.T., hırsızlık suçundan bir kez daha gözaltına alındı.

Konya’da pastaneden hırsızlık! Zanlı yine o çocuk çıktı

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz hafta, 1 ay içerisinde 10 farklı iş yerinden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren 13 yaşındaki T.T.'yi gözaltı aldı. Adliyeye sevk edilen T.T. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Emniyette 140'a yakın suç kaydı bulunan T.T, iki gün önce de otomobilden hırsızlık ve mala zarar verme olayına karıştığı gerekçesiyle kovalamaca sonucu yakalanarak yeniden gözaltına alındı.

T.T. bu sefer de Çocuk Şube Müdürlüğündeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

SERBEST KALDI HIRSIZLIKTAN YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 1 Mayıs günü merkez Karatay ilçesi Şemsi Tebriz-i Mahallesinde bulunan bir pastaneden salep makinesi, kahve makinesi, fotoğraf makinesi ve lenslerinin çalan şüphelinin de T.T. olduğunu belirledi. T.T. polis tarafından dün yine gözaltına alındı. T.T’nin hırsızlık olaylarını uyuşturucu madde alabilmek için yaptığını söylediği öğrenildi. T.T. Çocuk Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

konyada-pastaneden-hirsizlik-zanli-yine-o-cocuk-cikti.jpg

VELAYETİ DEDESİNDE, BABANIN SUÇ DOSYASI KABARIK

T.T.'nin babası İ.T.'nin de konut dokunulmazlığını ihlal, uyuşturucu madde kullanımı, hırsızlık ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı gibi 19 farklı suç kaydının bulunduğu bu nedenle cezaevinde bulunduğu tespit edildi. Annenin T.T. ile ilgilenmediği iddia edilirken bu nedenle T.T.'nin velayetinin dedesinde olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.