Konya'da Ramazan yardımları ihtiyaç sahipleri için yola çıktı

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Konya Şubesi ve MÜSİAD iş birliğiyle hazırlanan gıda yardım kolileri, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin duasıyla yola çıktı.

Konya'da Ramazan yardımları ihtiyaç sahipleri için yola çıktı

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Konya Şubesi ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) iş birliğiyle düzenlenen gıda yardımı kampanyası kapsamında hazırlanan koliler, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Uğurlama programına İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Mehmet Hilmi Kağnıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Lokman Koyuncu ve Mevlüt Doğan, İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Avni Böge, Başvaiz Mehmet Erşahin ve TDV Konya Şubesi Yöneticisi Uzman Yardımcısı Mümtaz Nuzumlalı katıldı.

konyada-ramazan-yardimlari-ihtiyac-sahipleri-icin-yola-cikti.jpg

Gıda yardımı kolilerinin dualar eşliğinde uğurlanmasının ardından İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, "Ramazan ayı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir.

konyada-ramazan-yardimlari-ihtiyac-sahipleri-icin-yola-cikti-001.jpg

Bu vesileyle, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan bu gıda kolileri, onların yüzlerine bir nebze de olsa tebessüm getirecektir. Bu güzel işbirliği için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

konyada-ramazan-yardimlari-ihtiyac-sahipleri-icin-yola-cikti-002.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.