Konya’da şampiyon sporcunun öldürüldüğü olayın yeni görüntüsü ortaya çıktı

Konya’da eğlence merkezi işleten ve Türkiye Motodrag şampiyonu olan Mustafa Adım (43), çalışanı tarafından çorbacıda tabancayla öldürülmüştü. Olaydan önce yaşananlara dair görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Adım’ın, Yusuf S’yi darp ettiği görülüyor.

Konya’da şampiyon sporcunun öldürüldüğü olayın yeni görüntüsü ortaya çıktı

Konya’nın merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi’ndeki bir çorbacıdaki olay, 21 Mayıs günü sabah saatlerinde yaşanmıştı.

İddiaya göre; eğlence merkezi işleten ve Türkiye Motodrag şampiyonu Mustafa Adım (43), çorbacıda arkadaşları ile oturduğu sırada, çalışanı olduğu belirlenen Yusuf S. (36) tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Adım, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan şüpheli, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Yusuf S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİLAHLI SALDIRI ANI KAMERADA

Dün, olay anına dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntülerde, Mustafa Adım’ın arkadaşları ile oturduğu sırada iş yerine gelen şüpheli Yusuf S’nin peş peşe ateş ettiği, yaralanan motodrag şampiyonunun dışarıya kaçtığı görüldü.

CİNAYET ÖNCESİ YAŞANANLARIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Olaya ilişkin yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Görüntülerde; cinayetten önce Mustafa Adım’ın, çalışanı Yusuf S’yi iş yerinde dövdüğü, iki kadının olayı korkuyla izlediği, ölen Mustafa Adım’ın daha sonra Yusuf S’yi yakasından tutup dışarıya çıkarttığı görülüyor.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum