Konya’da tedavi görüyor! 3 öğrencinin öldüğü kazadaki şoförün durumu iyiye gidiyor

Niğde’de Pazar günü 3 üniversite öğrencisinin hayatını kaybettiği otobüs kazasında yaralanan ve Konya’ya sevk edilen yaralılardan otobüs şoförü Hasan Akgül’ün sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Konya’da tedavi görüyor! 3 öğrencinin öldüğü kazadaki şoförün durumu iyiye gidiyor

Adana’daki AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği gençlik etkinliğinden dönen üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün Niğde’de şarampole devrilmesi sonucu 3 öğrencinin öldüğü kazada, yaralanan 41 kişiden, Konya’ya sevk edilen ve Konya Şehir Hastanesi’nde bulunan 6 öğrenciden 1’i taburcu edildi.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi devam eden otobüs sürücüsü Hasan Akgül’ün durumunun ise iyiye gittiği belirtildi.

Aynı hastaneye Niğde’den de 4 yaralı öğrencinin sevk edildiği öğrenildi. Böylelikle kentteki tedavileri devam eden yaralı sayısı 10 oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün katıldığı cenaze sonrasında, otobüsün şoförüyle ilgili şunları söylemişti:

"Özellikle de Sude kızımızın olduğu otobüsteki şoförle ilgili yargı, gerekenler neyse bunların takibini yapıyor, yapacak ve bizler de bunun takipçisi olacağız. Bunu takipsiz bırakamayız. Temennim odur ki inşallah şehitler safında bu üç yavrumuzu Rabb'im Habibiyle haşr-u cem eyler. Sevgili Peygamberimize komşu eyler. Çünkü onlar çok iyi niyetle böyle bir yolculuğa çıkmışlardı ve bu yolculuğun maalesef sonu tabii böyle gerçekleşti." 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.