Konya’da üniversiteli Mine Nur’un öldüğü kazada yürek yakan detay

Konya’da geçtiğimiz pazar günü kamyonla çarpışan otomobilin sürücüsü Mine Nur hayatını kaybetmişti. 2 çocuk annesiyle ilgili yürek yakan detaylar ortaya çıktı.

Konya’da üniversiteli Mine Nur’un öldüğü kazada yürek yakan detay

Kaza, geçtiğimiz pazar günü, merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Yolunda yaşanmıştı.

Otogar istikametinden Selçuk Üniversitesi istikametine seyir halinde olan Halil Örtülü yönetimindeki 42 ACT 997 plakalı kamyon, 50 yaşındaki Mine Nur idaresindeki 42 FV 721 plakalı otomobille çarpıştı.

Sağlık ekipleri zamanla yarıştı, ancak Mine Nur olay yerinde hayatını kaybetti. Nur, bir gün sonra Karatay Aliyenler Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi.

konyada-universiteli-mine-nurun-oldugu-kazada-yurek-yakan-detay.jpg

BİRİNCİLİKLE BİTİRMİŞ

Mine Nur ile ilgili kahreden detaylar ortaya çıktı. Üniversite sınavına giremeden evlenen Mine Nur'un 2 çocuğunun dünyaya geldiği, çocukları büyüyünce çeşitli işlerde çalışan Mine Nur’un, yıllar sonra içinde üniversiteye gitme hayalini gerçekleştirmeye karar verdiği, 30 yıl sonra sınava girip Selçuk Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümünü kazandığı öğrenildi.

konyada-universiteli-mine-nurun-oldugu-kazada-yurek-yakan-detay-001.webp

Geçen yıl bölüm birincisi olarak okulu bitiren ve bir veterinerin yanında çalışmaya başlayan Mine Nur, mezun olduğu okulun da üzerinde bulunduğu Yeni İstanbul Caddesindeki kazada can verdi. Nur’dan geriye bir yıl önceki mezuniyet fotoğrafları kaldı.

konyada-universiteli-mine-nurun-oldugu-kazada-yurek-yakan-detay.webp

KAMYON SÜRÜCÜSÜ SERBEST BIRAKILDI

Ekiplerce yapılan ilk incelemede, acı kazada Mine Nur'un kusurlu olduğu belirlendi. Sabah’ta yer alan habere göre gözaltına alınan ve ifadesinde kaza anını, "Selçuk Üniversitesi köprülü kavşağını geçtikten sonra yan yoldan bir araç altgeçitten çıkıp U dönüşü yapacak gibi bir anda kontrolsüz şekilde önüme çıktı. Mesafe çok yakındı. Sola kırdım ancak yine de araca çarptım" sözleriyle anlatan Örtülü, serbest bırakıldı.

konyada-universiteli-mine-nurun-oldugu-kazada-yurek-yakan-detay-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.