Konya’da yarın elektrik kesilecek yerler belli oldu! 24 saat sürecek

İran’ın Türkiye’ye 10 gün süreyle doğalgaz akışı sağlamayacağı açıklaması sonrası Konya’daki sanayi sitelerinde elektrik kesintileri devam ediyor. İşte, yarın (24 Ocak 2022 Pazartesi) Konya’da MEDAŞ’ın elektrik vermeyeceği bölgelerin tam listesi.

Konya’da yarın elektrik kesilecek yerler belli oldu! 24 saat sürecek

“Teknik arıza” nedeniyle İran’ın Türkiye’ye 10 gün süreyle doğalgaz akışı sağlamayacağı açıklaması sonrası Konya’daki sanayi sitelerinde elektrik kesintileri sürüyor.

“OSB’LERDEKİ ELEKTRİK KESİNTİLERİ ÜRETİMİ ZORLUYOR”

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, organize sanayi bölgelerinde yaşanan elektrik kesintilerini değerlendirdi.

İran’dan Türkiye’ye gelen doğal gazın 10 gün süreyle kesintiye uğraması ile başlayan elektrik kesintilerinin sanayi üretimini olumsuz etkilediğini ifade eden Kütükcü, “İran doğal gazının ülkemize arzında yaşanan kesinti ile birlikte önce sanayicilerimize, BOTAŞ tarafından doğalgaz kullanımı ile ilgili kapasitelerini yüzde 60 ile sınırlandırmaları yönünde bir karar geldi. Organize sanayi bölgeleri olarak bu süreci yönetmeye çalışırken, hemen ardından TEİAŞ organize sanayi bölgelerimize ortalama üç günü bulan elektrik kesintileri yapılacağını bildirdi. Organize sanayi bölgelerimiz şu anda bu süreci yönetmek, sanayicilerimizin üretim kayıplarını minimumda tutmak için olağanüstü gayret gösteriyor. Ancak buna rağmen şunu biliyoruz ki, üretimin ve ihracatın ivmelendiği bir dönemde yaşanan elektrik kesintilerinin ekonomiye ve sanayi üretimine mutlaka olumsuz bir yansıması olacak” şeklinde konuştu.

“TEMENNİMİZ ÜRETİMİN KESİNTİYE UĞRAMADAN PROBLEMİN ÇÖZÜLMESİ”

Kütükcü, OSBÜK olarak konuyu çok yakından takip ettiklerini, şu anda Türkiye’den yetkililerin İran gazında yaşanan arz sıkıntısı çözmek için İran’da olduklarını ifade ederek, “Temennimiz, hasar büyümeden, üretimin daha fazla kesintiye uğramadan bu problemin çözülmesi yönünde” dedi.

konyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek.jpeg

KONYA’DA DOĞAL GAZ SORUNU NEDENİYLE ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK YERLER (24 OCAK 2022 PAZARTESİ)

Peki, yarın (24 Ocak 2022 Pazartesi) Konya’da MEDAŞ’ın elektrik vermeyeceği bölgeler nereler?

İşte, Konya Sanayi Odası hizmet binasının da yer aldığı elektrik kesintisi uygulanacak yerlerin tam listesi:

konyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-001.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek.jpgkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-001.jpgkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-002.jpg

konyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-002.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-003.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-004.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-005.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-006.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-007.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-008.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-009.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-010.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-011.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-012.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-013.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-014.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-015.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-016.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-017.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-018.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-019.jpegkonyada-yarin-elektrik-kesilecek-yerler-belli-oldu-24-saat-surecek-020.jpeg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.