Konya’daki bir restoran Adana Kebap diye bunu yedirmiş

Tarım ve Orman Bakanlığı taklit, tağşiş ve sağlığı tehlikeye düşürecek gıdaları üretenler ile satanları ifşa etmeyi sürdürüyor. Listeye Konya’dan 2 yeni firma daha eklendi. Onlardan birinin Adana Kebap diye vatandaşa kalp yedirdiği açıklandı.

Konya’daki bir restoran Adana Kebap diye bunu yedirmiş

Taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesi güncellendi, çok sayıda şehir arasına Konya’dan yeni firmalar da girdi.

Bu kapsamda tespit edilen, kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş ve değiştirilmiş ürün sayısı ve firma sayısı da arttı.

ADANA KEBAP DİYE SAKATAT (KALP) YEDİRMİŞ

Listeye yeni eklenen 2 firma; Kısmetoğlu Beyti Et Ve Et Ürünleri-Beytullah Yeşilçayır ile Cavlaklar Restoran Gıda Hayvancılık Nak. Ve Tic. Ltd. Şti.-Turkuaz Restaurant.

Kısmetoğlu Beyti Et Ve Et Ürünleri-Beytullah Yeşilçayır ile ilgili tespit edilen uygunsuzluk kangal sucukta kanatlı eti tespit edilmesi.

Cavlaklar Restoran Gıda Hayvancılık Nak. Ve Tic. Ltd. Şti.-Turkuaz Restaurant’ta ise Adana Kebabın içinde sakatat (Kalp) tespit edildiği kaydedildi.

Konya'dan Tarım ve Orman Bakanlığının ifşa listesine giren firma sayısı şu ana kadar 13. İşte o firmalar ve belirlenen uygunsuzluklar...

konyadaki-bir-restoran-adana-kebap-diye-bunu-yedirmis.jpg

konyadaki-bir-restoran-adana-kebap-diye-bunu-yedirmis-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.