Konya’daki dehşet anları kamerada! Markettekileri acımadan böyle vurmuş

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi Karabağ Mahallesindeki bir markete yönelik olarak düzenlenen saldırıda Gökhan Aydoğan ölmüş, 3 kişi yaralanmıştı. Orhan Ç’nin jandarma operasyonuyla yakalandığı olaya dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi Karabağ Mahallesinde dün yaşanan olayda, Orhan Ç’nin bir markete düzenlediği silahlı saldırıda market sahibi Gökhan Aydoğan (36) olay yerinde hayatını kaybetmiş, 3 kişi yaralanmıştı.

Kaçan Orhan Ç, mahalleyi ablukaya alan jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda yakalanmıştı.

Orhan Ç’nin olaydan sonra yaptığı paylaşımlardan bazıları dikkat çekmiş, zanlının “Arkadaşlar yapmam gereken bir iş vardı tam olmasa da yaptım, hakkınızı helal edin.” yazdığı görülmüştü.

konyadaki-dehset-anlari-kamerada-markettekileri-acimadan-boyle-vurmus-001.jpeg

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Gökhan Aydoğan’nun ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olaya dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ölen Gökhan Aydoğan ile beraberindekilerin hızla markete girmeleri, arkalarından gelen Orhan Ç’nin tabancayla ateş açması, yaralı halde girişe kadar gelen Aydoğan’ın yere düşmesi, Orhan Ç’nin gelip silahı birbiri ardına ateşlemesi görülüyor.

konyadaki-dehset-anlari-kamerada-markettekileri-acimadan-boyle-vurmus.jpeg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.