Konya’daki gayrimenkul sektörü tek çatı altında toplanacak

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Konya Şubesi, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, sektör temsilcilerinin yanı sıra siyasiler de katıldı.

Konya’daki gayrimenkul sektörü tek çatı altında toplanacak

Konya’daki gayrimenkul sektörü temsilcilerini tek çatı altında toplayacak TÜGEM Konya Şubesi törenle açıldı.

Açılışta konuşan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Konya Şube Başkanı Bahattin Çibik, değişen ve gün geçtikçe gelişen gayrimenkul sektöründe tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de öncü olacak kuruluşlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Çibik, “Bu kuruluşlar, mesleğini profesyonelce yapmak isteyen gayrimenkul danışmanları için rehberlik yapmalı, onları bir çatı kuruluş olarak korumalı ve ileriye taşımalıdır.

Gayrimenkul sektörü Türkiye ekonomisinin lokomotifi niteliğinde olan sektörlerden biridir. Barınmadan, gelire, yatırımdan itibara, hangi amaçla olursa olsun insan hayatının en önemli unsurudur. Geleceğe güvenle bakmanın garantisi, para ve sermaye piyasası gibi de bir yatırım aracıdır.

Bu amaçla ilimizde sektöre gönül vermiş, bu işi profesyonelce yapmaya çalışan arkadaşlarımızı TÜGEM Çatısı altında toplamaya, üyelerimize; eğitim, teknoloji, hukuk ve sinerjik işbirliği olanakları ile katma değer sağlayarak birçok başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Açılışa, sektör temsilcilerinin yanı sıra siyasiler de katıldı.

konyadaki-gayrimenkul-sektoru-tek-cati-altinda-toplanacak.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.