Konya’daki kadın cinayetinde dehşet veren detay

Konya’da cezaevinden izinli çıkan Neşet Güneş’in, dini nikahla birlikte yaşadığı Damla Dakım’ı öldürdüğü olayda dehşet veren bir detay otopside ortaya çıktı. Bu arada adliyeye sevk edilen zanlı Güneş hakkında da ilk karar verildi.

Konya’daki kadın cinayetinde dehşet veren detay

Konya’da cezaevinden izinli çıkan Neşet Güneş’in dini nikahlı karısını öldürdüğü olayda yeni bir detay ortaya çıktı. Güneş, Damla Dakım’ı 51 farklı yerinden bıçaklamış…

PAZARTESİ ÇIKTI, PERŞEMBE BIÇAKLADI

Önceki gün saat 22.00 sıralarında, merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde Neşeli Sokakta yaşanan olayda, iddiaya göre; 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 8 yıldır hükümlü olduğu cezaevinden pazartesi günü izinli çıkan Neşet Güneş (26), dini nikahla birlikte yaşadığı Damla Dakım (26) ile telefondaki mesaj nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Güneş, mutfaktan aldığı bıçakla saldırdığı Damla Dakım'ı yaraladı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Dakım kanlar içinde yere yığılırken, Neşet Güneş ise kaçtı. Gürültü ve yardım çığlıkları üzerine komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Damla Dakım, kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

konyadaki-kadin-cinayetinde-dehset-veren-detay.jpeg

TUTUKLANDI

Olayın ardından çalışma başlatan polis, kısa süre sonra zanlı Güneş'i yakaladı. Emniyetteki ifadesinde Damla Dakım’ı kendisini aldattığı için öldürdüğünü öne süren Neşet Güneş, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyadaki-kadin-cinayetinde-dehset-veren-detay-002.jpg

51 YERİNDEN BIÇAKLAMIŞ

Cinayete dair bir detay da otopside ortaya çıktı. Damla Dakım’ın, vücudunun 51 farklı yerinden bıçaklandığı tespit edildi. Dakım’ın cenazesi işlemleri tamamlandıktan sonra yakınlarına teslim edildi ve dün aynı mahalledeki Atabey Mezarlığı’nda defnedildi.

konyadaki-kadin-cinayetinde-dehset-veren-detay-001.jpg

konyadaki-kadin-cinayetinde-dehset-veren-detay-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.