Konya’daki pazarcı cinayetinde yargılanan sanık: Üzgünüm!

Konya’da geçtiğimiz yıl, pazarcı esnafı arasında çıkan kavgada İsmail Kurul (19) hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı. Sanıklar yeniden hakim karşısına çıktı. Tutuklu sanık Muhammet Bardakçı, üzgün olduğunu belirterek tahliyesini istedi.

Konya’daki pazarcı cinayetinde yargılanan sanık: Üzgünüm!

Olay, geçtiğimiz yıl Konya’nın Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinde yaşanmıştı.

Alacak meselesi nedeniyle pazarcı esnafı arasında bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. Olayda 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan İsmail Kurul (19) hayatını kaybetti.

Muhammet Bardakçı ile Gökhan Nurkoyuncu, Hüseyin, Alişan ve Yaşar Bardakçı hakkında “kasten öldürme” ve “yaralama” suçlarından dava açıldı.

Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Muhammet Bardakçı, tutuksuz yargılanan sanıklar Gökhan Nurkoyuncu, Hüseyin, Alişan ve Yaşar Bardakçı, müştekiler ve taraf avukatları katıldı.

Bardakçı, savunmasında, yaşanan olay nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, tahliyesini talep etti.

Olayda hayatını kaybeden İsmail Kurul'un annesi Keziban ile babası Muhammed Esad Kurul, suçluların en ağır cezayı almalarını istedi.

Taraf avukatlarının dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, sanık Bardakçı'nın tutukluluk halinin devamına karara vererek, duruşmayı erteledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.