Konya’daki silahlı çatışmada hayatını kaybeden Oğuzhan Koyunsever toprağa verildi

Konya’daki balık halinde dün akşam saatlerinde çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybeden Oğuzhan Koyunsever, bugün toprağa verildi. Gözaltındaki 14 kişinin sorgusu ise sürüyor.

Konya’daki silahlı çatışmada hayatını kaybeden Oğuzhan Koyunsever toprağa verildi

Konya’nın Meram İlçesindeki balık halinde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, iddiaya göre; Oğuzhan Koyunsever (22), B.K, H.K, N.Ö, Ü.K, E.D, C.B, V.Ş. ve E.A’nın bulunduğu 9 kişilik grup ile balıkçılık yapan A.Y, M.Y, H.Y, E.Y, U.H. ve F.G. isimli 6 kişilik grup arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesiyle taraflar arasında silahlı çatışma başladı. Çok sayıda silahın ateşlendiği olayda Oğuzhan Koyunsever olay yerinde hayatını kaybetti, aynı gruptan N.Ö. ve C.B, diğer taraftan da M.Y. silahla yaralandı.

2 YARALI O SIRADA BALIK HALİNDEYDİ

Silahların ateşlendiği sırada balık halinde bulunan H.K. ve B.B.Ö. isimli vatandaşlar da kurşun isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar farklı hastanelere kaldırıldı, hayatını kaybeden Oğuzhan Koyunsever’in cenazesi ise otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna gönderildi.

14 KİŞİ GÖZALTI, 7 TABANCA, 100’E YAKIN BOŞ KOVAN

Polis, olay yeri ve çevresi ile şüphelilerin üzerlerinden değişik marka ve çapta toplam 7 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi, olay yerinde 100’e yakın boş kovan bulundu. Olaya karıştıkları iddiasıyla B.K, H.K, N.Ö, Ü.K, E.D, C.B, V.Ş, E.A, A.Y, M.Y, H.Y, E.Y, U.H. ve F.G. gözaltına alındı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Oğuzhan Koyunsever’in cenazesi, Konya Şehir Hastanesindeki otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra yakınlarına teslim edildi. Koyunsever, bugün Üçler Mezarlığında toprağa verildi.

konyadaki-silahli-catismada-hayatini-kaybeden-oguzhan-koyunsever-topraga-verildi.jpg

ZANLILARIN SORGUSU SÜRÜYOR

Bu arada Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde gözaltında bulunan 14 zanlının sorgulamaları halen sürüyor. Şüpheliler, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecekler.   

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.