Konya’daki soğuk çay cinayetinin tanığı konuştu, dehşet anlarını anlattı

Konya’da geçtiğimiz hafta yaşanan olayda, dinlenme yeri sahibi ile müşteri arasında, soğuk çay yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada, müşteri Emel Göçer öldürülmüştü. Göçer’in Ankara’da yaşayan ve olaya tanık olan yeğeni, dehşet anlarını anlattı.

Konya’daki soğuk çay cinayetinin tanığı konuştu, dehşet anlarını anlattı

Cumartesi günü öğle saatlerinde Konya - Seydişehir kara yolu Çayırbağı Mevkisindeki bir dinlenme yerinde yaşanmıştı olay.

Ankara'da yaşayan Emel Göçer (33), yeğenleriyle birlikte tatile giderken mola verdiği iş yerinde, iddiaya göre; "soğuk çay" nedeniyle tartıştığı işletme sahibi Muhammet İ. (41) tarafından tabanca ile vuruldu ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

konyadaki-soguk-cay-cinayetinin-tanigi-konustu-dehset-anlarini-anlatti.jpg

YEĞENİ ANLATTI

Yaşananlara anbean tanık olan ölen Emel Göçer’in yeğeni Zerda Göçer, dehşet anlarını anlattı. Halası ve kuzenleriyle birlikte Antalya'ya tatile gitmek için yola çıktıklarını belirten Göçer, “Seydişehir yolu üzerinde mola verdik. Bir müşteri daha vardı, çay istedik. Halam çayın soğuk olduğunu söyleyerek sıcak su istedi. Muhammed İ, halama bağırarak 'Gel içeri sıcak suyu göstereyim' dedi. Bu sırada aralarında tartışma başladı. Halam adamı itince o da üzerine geldi.

konyadaki-soguk-cay-cinayetinin-tanigi-konustu-dehset-anlarini-anlatti-003.jpg

"SİLAHI ÇIKARTIP, ‘SIKAYIM MI’ DEDİ"

Silahını çıkardı. Korkarak kaçmaya çalıştık. Silahı Emel halama doğrulttu ve 'Sıkayım mı' dedi. Halam elini itti ve arabaya yöneldi. Biz de korkarak etrafa kaçtık. O arada silah sesi geldi, arkamı dönmemle halamın ayağıma düşmesi bir oldu. Aniden gittiğimiz için telefonlarımız cüzdanımız masada kaldı.

konyadaki-soguk-cay-cinayetinin-tanigi-konustu-dehset-anlarini-anlatti-001.jpg

“AMBULANSI ARAMAMA İZİN VERMEDİ”

Tekrar içeri yöneldim, adama telefonumu almak için yalvardım 'Ambulansı arayayım' dedim. 'Yaklaşma seni de vururum, senin de beynini uçururum' dedi. Polislerin geldiğini görünce koşarak içeri girdi, kapıyı kapattı. Jandarma içeri doğru yöneldi, onlara da silah doğrulttu. O adamın en ağır cezayı almasını istiyoruz. Bu normal bir cinayet değil, kadın cinayeti.” dedi.

konyadaki-soguk-cay-cinayetinin-tanigi-konustu-dehset-anlarini-anlatti-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.