Konyalı çiftçi, traktör satışı sırasında yaşadıkları sonrası savcılığa koştu

Konya Derbent’te yaşayan çiftçi Mehmet Çayırbağ, üretim sezonu öncesi traktör satın almak istedi. Alışveriş için halasının oğluyla anlaşan ve 20 bin liralık ilk ödemeyi yapan Çayırbağ, beğendiği traktör teslim edilmeyince savcılığa şikayette bulundu.

Konyalı çiftçi, traktör satışı sırasında yaşadıkları sonrası savcılığa koştu

Konya’da bir çiftçi, ikinci el traktör alışverişi sırasında dolandırıldığını iddia edip, savcılığa halasının oğlu hakkında şikayette bulundu.

İddiaya göre; olay, Konya’nın Derbent ilçesinde yaşandı. Çiftçilik yapan Mehmet Çayırbağ, kahvehanede karşılaştığı halasının oğlu B.A’ya, çekme belgeli traktör almak istediğini söyledi. B.A, birkaç gün sonra Çayırbağ’ı arayıp Konya kent merkezindeki Hurdacılar Sanayi Sitesine çağırdı ve bir traktör gösterdi. Çayırbağ traktörü beğendiğini söyledi ve 100 bin liraya anlaştı.

20 bin lirayı peşin olarak ödeyen Çayırbağ, B.A. tarafından geçtiğimiz Pazar günü Konya 12. Noterliğine çağırıldı. Mehmet Çağırbağ, saatlerce beklediği B.A. gelmeyip telefonlara da cevap vermeyince adliyenin yolunu tuttu.

Mehmet Çağırbağ, halasının oğlu B.A. tarafından 20 bin lira dolandırıldığını belirterek Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulundu.

Çayırbağ, yaptığı açıklamada, B.A’nın yakalanıp gerekli işlemlerin yapılacağına inandığını dile getirdi.

konyali-ciftci-traktor-satisi-sirasinda-yasadiklari-sonrasi-savciliga-kostu.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.