Konyalı muhtar dedesinden devraldığı muhtarlık mührünü 5. döneme taşıyacak

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde 32 yıl muhtarlık yapan dedesi Ali Mutlu'nun vefatından sonra muhtar seçilen Ali Mutlu, girdiği 5. seçimde rakibi olmadığı için daha sandıklar kurulmadan muhtarlığı garantiledi.

Konyalı muhtar dedesinden devraldığı muhtarlık mührünü 5. döneme taşıyacak

Konya Atatürk Anadolu Lisesi'nde seçmenleri karşılayıp sandıklara yönlendiren Ali Mutlu (42), dedesi Ali Mutlu'nun 1974'te seçildiği muhtarlık görevini vefat ettiği 2006'ya kadar devam ettirdiğini söyledi.

Mutlu, dedesinin vefatının ardından yaklaşık 6 ay azanın vekalet ettiğini, 2007'deki referandumda Ferhuniye Mahallesi Muhtarlığı için seçime gidildiğini belirterek, "1974'ten beri dedem muhtardı, 2006'da vefat ettikten sonra mahallemizde ara seçim oldu.

konyali-muhtar-dedesinden-devraldigi-muhtarlik-muhrunu-5-doneme-tasiyacak.jpg

Ara seçimde adaylığımı koydum. Dedemin ismi de Ali Mutlu'ydu. Benim adım da Ali Mutlu. Mührü bile değiştirmeden aynı şekilde devam ettik. Muhtarlık mührü 17 yıldır da bende. Muhtarlığımızın 50. yılı oldu. Allah nasip ederse de 55. yıla gidiyoruz. Şükür ki rakibim de yok." diye konuştu.

konyali-muhtar-dedesinden-devraldigi-muhtarlik-muhrunu-5-doneme-tasiyacak-001.jpg

Mahallenin 2 bin 560 seçmenle oldukça büyük bir mahalle olduğunu dile getiren Mutlu, mahallede 10 binden fazla iş yerine hitap ettiklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.