Konyalı Rabia, doğup büyüdüğü köyünün gururu oldu

ATV’de yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Konyalı Rabia Birsen Göğercin, 1 milyon TL kazanarak tarihe geçmişti. Göğercin, tüm Türkiye’nin olduğu gibi doğup büyüdüğü Hüyük ilçesinin de gururu oldu.

Konyalı Rabia, doğup büyüdüğü köyünün gururu oldu

ATV’de yayımlanan ve ünlü isim Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Konyalı Rabia Birsen Göğercin pozitif enerjiyle tüm izleyicilerin beğenisini topladı.

1 MİLYON LİRALIK SORUYU AÇTIRDI

Rabia Birsen Göğercin, 400.000 TL'lik soruyu bildi ve bugüne kadar 1 milyon liralık soruyu açtırmaya hak kazanan 6. kişi oldu. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında tarihe geçen Göğercin, 1 milyon liralık soruya da doğru cevap verdi.

1 milyon lira değerindeki “Türkiye'deki 81 ilin adında bu 4 harften hangisi diğer 3’ünden daha az bulunur?" final sorusunu doğru cevaplayan Göğercin büyük ödülü kazandı.

DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ KÖYÜNÜN GURURU OLDU

Göğercin elde ettiği başarıyla doğup büyüdüğü Hüyük ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi’nin de gururu oldu.

Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Mustafa Sözeri, Rabia’nın mahallede doğup büyüdüğünü belirterek, “Kızımız yarışmayı kazandı, çok sevindik” dedi.

Rabia’nın yaz aylarında köyüne geldiğini ve dedesinin evinde kalarak sıla-i rahim yaptığını anlatan Muhtar Sözeri, “Çilek sezonunda burada olur, kışları Ankara’ya gider. Ara sıra köyümüzü ziyaret eder, biz de köy halkı, muhtarı olarak bu başarısından dolayı çok mutlu olduk. Başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Pınarbaşı Mahallesi’nde yaşayan Rabia’nın yengesi Aysun Göğercin de yeğeninin başarısından duyduğu sevinci ifade ederken kendisiyle gurur duyduklarını belirtti.

konyali-rabia-dogup-buyudugu-koyunun-gururu-oldu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum