Konyalılar’a Kur’an-ı Kerim ziyafeti daveti
Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Konya İl Müftülüğü tarafından 12 Eylül Cuma günü Hacıveyiszade Camii’nde “Kur’an-ı Kerim Ziyafeti” programı gerçekleştirilecek. Etkinlikte Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge dua edecek.
Konya İl Müftülüğü, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla “Kur’an-ı Kerim Ziyafeti” programı düzenliyor. “Peygamberimiz ve Aile Ahlakı” temasıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 12 Eylül 2025 Cuma günü saat 12.00’de Hacıveyiszade Camii’nde yapılacak.
PROGRAMDA KİMLER YER ALACAK?
Etkinlikte Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge dua edecek. Kur’an-ı Kerim tilavetlerini ise şu isimler gerçekleştirecek:
Mehmet Çaba – Hacıveyiszade Camii Baş İmam Hatibi
Ali Kıyak – Sultan Selim Camii İmam Hatibi
İsmail Öden – Konya Dini İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi
“PEYGAMBERİMİZ VE AİLE AHLAKI” TEMASI ÖNE ÇIKACAK
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın öncülüğünde her yıl düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri, bu yıl Peygamberimizin doğumunun 1500. yılına denk geliyor. Bu kapsamda Konya’da da farklı etkinlikler düzenlenirken, Kur’an-ı Kerim Ziyafeti’nin büyük ilgi görmesi bekleniyor.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.