Altın 7049.31
BIST 12433.5
Dolar 43.5797
Euro 51.6359
Sterlin 59.3877

Konya'nın en çok kullanılan caddesi 10 gün kapatılacak! Su kesintisi de yaşanabilir

Konya AKOM, Aydoğdu Mahallesi Dr. Ahmet Özcan Caddesi’nde su şebeke tesisi ve ıslah çalışmaları gerçekleştirileceğini duyurdu.

Konya'nın en çok kullanılan caddesi 10 gün kapatılacak! Su kesintisi de yaşanabilir

Konya Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Aydoğdu Mahallesi Dr. Ahmet Özcan Caddesi’nde, su şebeke tesisi ve ıslah çalışmaları gerçekleştirilecektir. Çalışmalar süresince bölgede araç trafiği kısıtlanabilir, su kesintileri yaşanabilir. Alternatif yolları kullanmanız önemle rica olunur. Bu doğrultuda trafik, Nakkaşnigari Sokağa yönlendirilecektir. Nakkaşnigari Sokak geçici olarak tek yön çalışacaktır.

Çalışma Tarihleri: 9 - 19 Ekim 2024 Çalışma Saatleri: 10:00 - 17:00

Sürücülerimizin ve bölge sakinlerinin, belirtilen tarihlerde ve saatlerde dikkatli olmaları ve çalışma sahasına giriş yapmamaları rica olunur. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.