Konya'nın en özgün sayfası Güzel Gonyam 9 yaşında

Konya’nın güzelliklerini ve unutulmayanlarını gündemde tutmak için bir grup gönüllü tarafından kurulan Güzel Gonyam, 9’uncu yaşını kutluyor. Yeni yaşa özel bir çalışma yapan Güzel Gonyam, kısa süre içinde yeni dergisini okuyucuyla buluşturacak.

Konya'nın en özgün sayfası Güzel Gonyam 9 yaşında

Konya’nın en özgün sayfası Güzel Gonyam, 9’uncu yaşını kutluyor.

Güzel Gonyam, önemi giderek artan, doğru ve herkes tarafından takip edilebilen bilgiye ihtiyaç duyulan sosyal medyadaki yerini, 4 Şubat 2015’te aldı.

Tamamen gönüllü bir hareket olarak başlayan Güzel Gonyam, birkaç Konya sevdalısı tarafından kuruldu. O günden buyana da bu şehrin güzelliklerini, unutulmayan anılarını, insanlarını anlatıyor.

EN ÖZGÜN KONYA SAYFASI

Şu anda dünyanın her yerinden toplam 284.000 kişinin (Facebook, Twitter, Instagram) takip ettiği Konya’nın en özgün sayfası haline geldi.

9. YAŞA ÖZEL ÇALIŞMA

Yüzbinlerce takipçisinin desteğiyle Konya’nın güzelliklerini ve unutulmayanlarını gündemde tutmak için çalışan Güzel Gonyam ekibi, 9’uncu yaşa özel bir çalışma da yaptı.

GÜZEL GONYAM DERGİSİ’NİN YENİ SAYISI SÜRPRİZLERLE GELİYOR

Güzel Gonyam Dergisi’nin 2024 sayısı, kısa süre içinde okuyucuyla buluşacak. Zengin içeriğiyle yine Konya tarihine iz bırakacak Güzel Gonyam Dergisi, okuyucularına bu sayısında da farklı sürprizler sunacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.