Konya’nın mahallesiyle aynı adı taşıyan muhtarı yeniden görevde

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan Hacıkaymak Mahallesi'nin muhtarı Hacı Mustafa Kaymak, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de rakiplerini geride bırakıp yeniden seçildi. 63 yaşındaki Kaymak, doğup büyüdüğü mahalleye bir dönem daha hizmet edecek.

Konya’nın mahallesiyle aynı adı taşıyan muhtarı yeniden görevde

Konya'nın Selçuklu ilçesindeki Hacıkaymak Mahallesi'nin muhtarı Hacı Mustafa Kaymak, kendisiyle aynı isme sahip mahallede 5 yıl daha görev yapacak.

POLİS EMEKLİSİ

Gururla polis olarak çalıştığı emniyet teşkilatından 2016'da emekli olan 63 yaşındaki Kaymak, doğup büyüdüğü mahalleye 2019 mahalli idareler seçimlerinde muhtar oldu.

“KAYMAK GİBİ HACIKAYMAK”

"Kaymak gibi Hacıkaymak", "Hacı Mustafa Kaymak çalışacak, Hacıkaymak kazanacak" sloganlarıyla seçim kampanyası yürüten Kaymak'ın, muhtarlığını yaptığı mahalleyle isim benzerliği gülümseten diyaloglar ortaya çıkardı.

“BU GÖREV HERKESE NASİP OLMAZ”

Vatandaşlara bazen kimliğini bile göstermek zorunda kalan Kaymak, herkese nasip olmayacak bir görevi üstlendiğini, mahallenin tüm sorunlarına yetişmeye çalıştığını, vatandaşın hizmetkarı olduğunu söyledi ve 2024 yerel seçimlerinde yine aday oldu.

İkinci dönemine yoğun bir şekilde hazırlanan Hacı Mustafa Kaymak, 2024 mahalli idareler seçimlerinde de rakiplerini geride bırakıp yeniden muhtar seçilmeyi başardı.

haci-mustafa-kaymak.jpg

Kaymak, “Muhtar gece de olsa gündüz de olsa devlete açılan ilk kapı. Bu yüzden bir daha dünyaya gelsem, yine muhtar olmak için çaba sarf ederim." dedi.

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.