Konya’nın muhtar adayları Haber Dairesi’nde

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlarının yanı sıra mahalle muhtarları da seçilecek. Başkan adayları gibi muhtar adayları da kıyasıya bir yarış içinde. Haber Dairesi, Konya’nın muhtar adaylarının kendisini tanıttığı bir bölüm açtı.

Konya’nın muhtar adayları Haber Dairesi’nde

Yerel seçime sayılı günler kala partiler belediye başkan adaylarını belirlemeye çalışıyor. 31 Mart’ta sandık başına gidecek vatandaşlar, büyükşehir belediye başkanı, il belediye başkanı, ilçe belediye başkanı ve meclis üyelerinin yanı sıra mahalle muhtarını da seçecek.

MUHTAR ADAYLARI DESTEK İSTİYOR

Diğer adaylar gibi muhtar adayları da bu süreçte hummalı bir çalışma yürütüyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Konya’da da muhtar adayları sokak sokak ev ev gezip seçimde destek istiyor, vaatlerini sıralıyor.

HABER DAİRESİ KONYA’NIN MUHTAR ADAYLARINI TANITIYOR

Bu aşamada Haber Dairesi, Konya’nın mahallelerindeki tüm muhtar adaylarının tanıtıldığı bir sayfa açtı. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimde muhtar adayı olan isimlerin tanıtımı, gönderdikleri görsellerle yapılıyor.

WHATSAPP’TAN GÖNDERİN HEMEN YAYINLAYALIM: 0542 742 23 32

Siz de yayınlanmasını istediğiniz muhtar adayının fotoğrafını Haber Dairesi’nin 0 542 742 23 32 numaralı WhatsApp hattına mesaj olarak gönderebilir ve yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

HABER DAİRESİ'NE MESAJ GÖNDERMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN

konyanin-muhtar-adaylari-haber-dairesinde.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum