Konyaspor YDK, bu kez Vali Özkan ile görüştü

Konyaspor Yüksek Divan Kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın ardından bugün de Vali Vahdettin Özkan ile görüştü. Görüşme sonrası yapılan açıklamada, “Konyaspor yeniden eski parlak günlerine dönecektir.” denildi.

Konyaspor YDK, bu kez Vali Özkan ile görüştü

Konyaspor Olağanüstü Genel Kurulu, 20 Kasım’da yapılacak. Fatih Özgökçen’in yeniden aday olmayacağını açıkladığı genel kurul öncesi Yüksek Divan Kurulu temaslarını sürdürüyor.

Ahmet Şan, Mehmet Günbaş ve Sertaç Tuza, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın ardından bugün de Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti.

Görüşme sonrası dikkat çeken bir açıklama yapıldı ve şunlar kaydedildi:

“Yüksek Divan Kurulu (YDK) Yönetimi olarak Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan’ı Konyaspor’umuzun olağanüstü genel kurul toplantısı öncesinde istişarelerde bulunmak üzere ziyaret ettik.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Sayın Valimiz bu konuda kendilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını, Konyaspor’umuzun şehrimizin marka değeri olduğunu ve ilk genel kurulda yeni yönetimin oluşması ile Konyaspor’umuzun layık olduğu yerlere bir an önce gelmesi gerektiğini söyledi.

Kulübümüzün bu zor günlerinde şehrimizin yöneticilerinin, milletvekillerimizin, işadamlarımızın, odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızın bir an önce harekete geçmesi ve Konyaspor çatısı altında birleşmesi gerekmektedir.

Şehrimizin en önemli marka değerlerinden bir tanesi olan Konyaspor’umuz geçmişte olduğu gibi bugün de yaşadığı tüm olumsuzlukları bir kalemde silerek, yeniden eski parlak günlerine dönecektir.

Yüksek Divan Kurulu (YDK) Yönetimi olarak Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan’a desteklerinden ötürü şükranlarımızı sunarız.

Şimdi Sayın Valimizin öncülüğünde tüm dinamiklerimizle harekete geçme zamanıdır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.